1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2023 23:15

Παρθενικό χρυσό μετάλλιο στην Νάουσα για Βογιατζόγλου, Κιμπλ και Μάλεσιτς, Πήττα

To πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κατέκτησαν στο μοναδικής ομορφιάς άλσος στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας ο Νόα Κιμπλ με τον Παναγιώτη Βογιατζόγλου και η Λόριν Μάλεσιτς με την Λαμπριάννα Πήττα.

Παρά τον δυνατό άνεμο την τελευταία ημέρα των αγώνων του NAOUSA OPEN, όλοι οι συμμετέχοντες και ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, στο πρώτο επίσημο τουρνουά που διεξάγεται στην Νάουσα με συνδιοργανωτές την North Area Beach Volley Circuit, τον Δήμο Νάουσας, το Alsos Natura Fun Park και το σωματείο ΕΓΣ Ζαφειράκης που μεταξύ άλλων οι αθλήτριές του βοήθησαν ως εθελόντριες.

Η Λαμπριάννα Πήττα με την Λόριν Μάλεσιτς κατέκτησαν το πρώτο τους τουρνουά Open, επικρατώντας της Κατερίνας Αλτίνη και της Βούλης Κουρτίδου με 2-1 (21-17, 11-21, 15-12) σετ, που από την πλευρά τους δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα χρυσά τους μετάλλια (είχαν κατακτήσει το Kalamaria Open).

Το παρθενικό τους χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν και στους άνδρες ο Παναγιώτης Βογιατζόγλου με τον Νόα Κιμπλ, επικρατώντας στον τελικό του Ιάκωβου Καφούρου και του Χρήστου Τσιγαρίδα με 2-1 (17-21, 25-23, 15-13) σετ.

Οι νικητές και οι νικήτριες πρόσθεσαν από 62,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ 56,25.

Τις απονομές στους άνδρες και στην πρώτη θέση έκανε ο δήμαρχος ηρωικής πόλης Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και στους φιναλίστ ο πρόεδρος του Ζαφειράκη Νάουσας Δημήτρης Τέσσας και ο πασαδόρος Κώστας Προύσαλης.

Στις νικήτριες του NAOUSA OPEN την απονομή έκανε η αντιδήμαρχος οικονομικών Δώρα Μπαλτατζίδου και στις φιναλίστ ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Νάουσας Κώστας Χατζηστήλης.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και η τελική κατάταξη του NAOUSA OPEN ΕΔΩ.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ