1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2023 19:31

Thessaloniki Juniors Open: Βένιος, Χρηστάκος οι νικητές στον κρητικό «εμφύλιο»

Οι Κώστας Βένιος, Ιπποκράτης Χρηστάκος ήταν οι νικητές στο 1ο φετινο τουρνουά Juniors, οι τελικοί του οποίοι διεξήχθησαν στην πλατεία Αριστοτέλους (στα γήπεδα που έγιναν και οι αγώνες του Thessaloniki Grand Slam).

Οι Βένιος, Χρηστάκος (που είναι από το Ηράκλειο) επικράτησαν με 2-0 (21-13, 21-13) των Ιάσωνα και Άρη Γαλλιάκη (που είναι από το Ρέθυμνο).





Οι νικητές και στα δύο σετ από την αρχή έπαιρναν μια μικρή διαφορά την οποία συντηρούσαν με άνεση και από ένα σημείο και μετά τη διεύρυναν για να φτάσουν στο τελικό 2-0.
Μετά το Thessaloniki Juniors Open, υπάρχουν άλλοι πέντε σταθμοί σε όλη την Ελλάδα με τα τελικά να διεξάγονται 4-5 Αυγούστου στην Κεφαλλονιά.



«Ήταν μια πολύ όμορφη διοργάνωση και σίγουρα ήταν κάτι ξεχωριστό το ότι παίξαμε τον τελικό εδώ στην πλατεία Αριστοτέλους με τόσο κόσμο. Κι οι εγκαταστάσεις στο Avand Garde ήταν εξαιρετικές, αλλά εδώ είναι διαφορετικό το συναίσθημα», είπαν οι δυο νικητές από το Ηράκλειο που μίλησαν και για την τεράστια δυναμική του μπιτς στην Κρήτη.

«Ισχύει ότι υπάρχει πολύ μεγάλη δυναμική, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με το άθλημα και με το βόλεϊ γενικότερα και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι αυτής της παράδοσης».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ