1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2023 20:06

Thessaloniki Juniors Open: Χρυσό μετάλλιο στις γεμάτες κερκίδες της πλατείας Αριστοτέλους για Αλεξόγλου, Πασχαλάκη

Στις κατάμεστες κερκίδες στην πλατεία Αριστοτέλους πανηγύρισαν το χρυσό μετάλλιο στο πρώτο τουρνουά Juniors για το 2023 οι Θεσσαλονικιές Ελένη Αλεξόγλου και Μυρτώ Πασχαλάκη.
Το νεαρό δίδυμο πήρε τον τίτλο με μόλις ένα χαμένο σετ σε όλη την διοργάνωση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Avant Garde στην Καρδία Θεσσαλονίκης και ολοκληρώθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στον τελικό του Thessaloniki Juniors Open, η Ελένη Αλεξόγλου και η Μυρτώ Πασχαλάκη αντιμετώπισαν τις επίσης Θεσσαλονικιές Κυριακή Κουκουδίτσα, Κατερίνα Λιόφτη και επικράτησαν με 2-0 (21-12, 21-17) σετ μετά από 35 λεπτά αγώνα.

«Είμαστε χαρούμενες που κατακτήσαμε το πρώτο τουρνουά τζούνιορς για φέτος. Παίξαμε συγκεντρωμένα όλο το παιχνίδι. Με την Κυριακή και την Κατερίνα κάνουμε μαζί προπονήσεις, οπότε το όλο κλίμα ήταν οικείο για εμάς. Παίξαμε πρώτη φορά με τόσο κόσμο και ήταν μία πολύ καλή εμπειρία» δήλωσαν λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου οι Αλεξόγλου και Πασχαλάκη.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ