1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2015 12:50

Αϊβαλιώτης, Μωραΐτης, Ζαμπιάκη, Φαράντζου νικητές στο 7th CAAN drill book beach volley tournament

Ολοκληρώθηκε  το 7th CAAN drill book beach volley tournament που διοργάνωσε το beachvolleytraining.gr και ο ιδρυτής του Μιχάλης Τριανταφυλλίδης την Κυριακή 26 Απριλίου στον αθλητικό πολυχώρο The Wall climbing center στην Παλλήνη.
Το 7th CAAN drill book beach volley tournament είναι το έβδομο από τη σειρά των ομώνυμων 8 τουρνουά.

Στα 8 αυτά τουρνουά -ένα κάθε μήνα- θα παρουσιάζεται κάθε φορά ένα από τα συνολικά 8 κεφάλαια/ενότητες του νέου ebook του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη με τίτλο «Η Βίβλος του Μπιτς Βόλεϊ».

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που περιλαμβάνει ασκησιολόγιο (drill book στη διεθνή ορολογία) από τις 8 βασικές ενότητες του Μπιτς Βόλεϊ (προθέρμανση, σέρβις, υποδοχή, πάσα, επίθεση, μπλοκ, άμυνα και παιγνιώδεις μορφές) και απευθύνεται σε αθλητές 3 διαφορετικών επιπέδων -δηλαδή αρχάριους, μέσους και προχωρημένους.

Το βιβλίο θα είναι έτοιμο και θα αναρτηθεί προς πώληση στην πλατφόρμα της Apple μετά την ολοκλήρωση των τουρνουά τον Μάιο του 2015. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για αθλητική υποτροφία στους νικητές των τουρνουά.


Το 7th CAAN drill book beach volley tournament είχε τα εξής ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:


•    Τo, σε γενικές γραμμές, άψογο αγωνιστικό κλίμα που υπήρξε σε όλες τις κατηγορίες.

•    Τον, Σπύρο Τσίτο που κατέκτησε τα πρώτα του μετάλλια, στο τουρνουά ανδρών με συμπαίκτη τον Τζόνυ Μαγριππή και στο μεικτό με συμπαίκτρια την Ελένη Μπούμπα.

•    Την, 19χρονη Ρωσικής καταγωγής, Αναστασία Σιρίνινα που εντυπωσίασε με τα αγωνιστικά και σωματικά της προσόντα και αξίζει να της δοθεί προσοχή από τους αρμόδιους φορείς.

•    Τον, αποκλεισμό για πρώτη φορά από το τουρνουά ομάδων, στην κατηγορία ανδρών, που δεν ήταν συνεπείς στις ώρες προσέλευσης.

•    Τον, εξαιρετικό τελικό της GOLDEN κατηγορίας γυναικών μεταξύ των Νάντια Ζαμπιάκη και Χριστίνας Φαράντζου απέναντι στην Αγγελική Κατσαρού και Αναστασίας Σιρίνινα.

•    Το, με πολλές ανατροπές τάι μπρέικ του τελικού GOLDEN μεικτού, που βρήκε νικητές με 15-13 τους Ανδρέα Ξιντάρα και Ελενα Φαράντζου απέναντι στους Γιάννη και Νάντια Ζαμπιάκη.

•    Την, πρώτη φετινή νίκη των Βασίλη Βασιλακόπουλου και Δημήτρη Γκανέτσου στο τουρνουά  Silver ανδρών.

•    Τις, πρώτες νίκες σε τουρνουά της Μαρίας Δακουτρού που με συμπαίκτη τον Μιχάλη Μιλλίγκο έφτασαν αήττητοι στα ημιτελικά.



Τα αποτελέσματα του 7th CAAN drill book beach volley tournament έχουν ως εξής:



Στον τελικό golden ανδρών οι Θέμις Αιβαλιώτης και Τάσος Μωραΐτης νίκησαν με 2-0 σετ τους Ανδρέα Ξιντάρα και Χρήστο Ρέγκο.

Στον τελικό του silver ανδρών οι Βασίλης Βασιλακόπουλος και Δημήτρης Γκανέτσος νίκησαν με 2-1 σετ τους Τζόνυ Μαγριππή και Σπύρο Τσίτο.

Στον τελικό του golden γυναικών οι Νάντια Ζαμπιάκη και Χριστίνα Φαράντζου νίκησαν με 2-1 σετ τις Αγγελική Κατσαρού και Αναστασία Σιρίνινα.

Στον τελικό silver γυναικών οι Νατάσα Παπαδοπούλου και Αμαρυλίς Βεντούρη νίκησαν τις Κρυσταλλία Καπενή και Αθηνά Μπούμπα.

Στον τελικό του golden μεικτού οι Ανδρέας Ξιντάρας και Ελενα Φαράντζου νίκησαν με 2-1 σετ τους Γιάννη και Νάντια Ζαμπιάκη.

Στον τελικό του SILVER μεικτού οι Κρυσταλλία Καπενή και Παντελής Μοντάκης νίκησαν με 2-0 σετ τους Ελένη Μπούμπα και Σπύρο Τσίτο.



Φωτογραφίες του τουρνουά θα βρείτε στο:

https://www.pinterest.com/mtriant/7th-caan-drill-book-beach-volley-tournament/



Βίντεο του τουρνουά θα βρείτε στο:

http://www.beachvolleytraining.gr/index.php/beachvolley-training/video-bv



Το 8th CAAN drill book beach volley tournament – ένα κάθε μήνα – θα γίνει την Κυριακή 10 Μαίου 2015 στο The Wall στην Παλλήνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ