1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
26-04-2015 21:40

Pro Summer Beach Volley Tournament στο Beach Bar Kalamia

To Beach Volley Club by iraklis xalkidas διοργανώνει στο Beach Bar Kalamia http://www.kalamiabeachbar.gr/ στη Χαλκίδα το Pro Summer Beach Volley Tournament την Παρασκευή 1, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαΐου 2015.
Την Παρασκευή θα διεξαχθούν οι αγώνες της κατηγορίας Γυναικών, το Σάββατο των Ανδρών (2 κατηγορίες, με δελτίο και χωρίς) και την Κυριακή του Μικτού.

Η τεχνική σύσκεψη των γυναικών θα γίνει στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής (1/5/2015).

Η τεχνική σύσκεψη των ανδρών θα γίνει για όσους δεν έχουν δελτίο το Σάββατο στις 9.30 το πρωί και για όσους έχουν δελτίο στις 1400 το μεσημέρι (2/5/2015).

Η τεχνική σύσκεψη του Μικτού τουρνουά θα γίνει στις 10 το πρωί της Κυριακής (3/5/2015).

Όλες οι ομάδες θα τοποθετηθούν σε ομίλους και θα αγωνιστούν στα δύο νικηφόρα σετ των 15 πόντων και tie-break στους 11.

Παράβολο συμμετοχής για μια κατηγορία 10 ευρώ ανά άτομο και για δύο 15 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με SMS στο 6944377554 και με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι νικήτριες ομάδες που θα συμμετέχουν στους τελικούς όλων των κατηγοριών – Γυναικών – Ανδρών1 και Ανδρών2 – Μικτό - θα διεκδικήσουν τα πλούσια δώρα και έπαθλα των 8 (οκτώ) 3μερων τουριστικών αποδράσεων με διαμονή και πρωινό:

* για 2 άτομα στo Hotel Kymipalace 4 αστέρων http://www.kymipalace.gr/ στην Κύμη (1η θέση) * και στο Hotel ΖΕΥΣ Καρύστου 3 αστέρων http://www.hotel-zeus.gr/ στην Κάρυστο (2η θέση).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου http://iraklisxalkidas.gr/ και τη σελίδα του facebook https://www.facebook.com/iraklisxalkidas

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ