1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-04-2015 15:37

Ο Πέτρος Κουτσής στον 3ο γύρο του Continental Cup

Άλλη μία σπουδαία διάκριση αποτελεί για τον Πέτρο Κουτσή η συμμετοχή του στον 3ο γύρο του Continental Cup. Ο λαμιώτης διαιτητής ορίστηκε από τη CEV (Eυρωπαϊκή Ομοσπονδία Βόλεϊ) για να διευθύνει αγώνες εθνικών ομάδων Beach Volley το διήμερο 2-3 Μαΐου στην Καρδία Θεσσαλονίκης και στο Avant Garde Sports Club.
 
Ο Πέτρος Κουτσής θα είναι μαζί με άλλους 4 Έλληνες διαιτητές και 2 ξένους (Πολωνό και Βούλγαρο). Υπεύθυνος διαιτησίας θα είναι ο Ελβετός Hienz Tschumi.

O Κουτσής είναι από τους πιο έμπειρους διαιτητές στο χώρο του Beach Volley, έχοντας «σφυρίξει» σημαντικά παιχνίδια στην πολυετή καριέρα του με αποκορύφωμα παγκόσμια κι ευρωπαϊκά τουρνουά.

Αυτό θα είναι το 2ο Continental Cup (Προ-Ολυμπιακό Τουρνουά), στο οποίο ο διαιτητής από τη Λαμία θα συμμετάσχει, καθώς είχε προηγηθεί αυτό της Ρόδου το 2010.
 
Ο 3ος γύρος του Contnental Cup
 
Αυτός είναι ο 3ος γύρος του Continental Cup και η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί σε άνδρες και γυναίκες με τις ίδιες σχεδόν ομάδες οι οποίες πέρσι κατέκτησαν την 1η θέση στον 1ο γύρο της διοργάνωσης που είχε φιλοξενηθεί στον Σχοινιά.

Η μοναδική αλλαγή είναι η παρουσία της Πηγιάννας Μεθενίτη αντί της Εύης Χρήστου ως παρτενέρ της Πέννυς Καραγκούνη, ενώ η δεύτερη ομάδα θα είναι το δίδυμο των Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη. Στους άνδρες οι δύο ομάδες μας είναι οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης, Μπιλλήρης / Ρουμελιωτάκης.



Με την ίδια σύνθεση (όπως και στον Σχοινιά όπου ηττήθηκαν από τις ελληνικές ομάδες στους τελικούς) θα αγωνιστεί η Λευκορωσία, ενώ η Γερμανία θα έρθει στην Θεσσαλονίκη με σχεδόν τις καλύτερες ομάδες της.

Στους άνδρες θα εκπροσωπηθεί από τους Έρντμαν / Μάτισικ (Νο 10 στον κόσμο) και τους Βάκενχορστ / Βίντσαιφ (Νο 21 στον κόσμο), ενώ στις γυναίκες ναι μεν δεν θα έρθουν οι Χότγουικ, Σέμλερ (Νο 4 στον κόσμο), αλλά θα εκπροσωπηθούν από τις Μπέργκερ / Μπέθε (Νο 10) και Λούντβιχ / Βάλκενχορστ (Νο 16).




Αναλυτικά οι ομάδες που θα συμμετάσχουν:

ΑΝΔΡΕΣ

Λευκορωσία: Αντόν Ντέτκοφ / Αντόν Σινχαγιεφσκι, Αλεξάντερ Καβαλένκα / Αλεξάντερ Ντζιάντκου
Γερμανία: Γιόναθαν Έρντμαν / Κάι Μάτιζικ, Αλεξάντερ Βάλκενχορστ / Στέφαν Βίντσαϊφ
Ρουμανία: Άντριαν Χόλχος / Αμπρουντάν Πέτρου, Μάριους Μάσκοβιτς / Μπογκντάν Ναν
ΕΛΛΑΔΑ: Φερνάντο Μπιλλήρης / Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιώργος Κοτσιλιάνος / Νίκος Ζουπάνης

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Λευκορωσία: Βαλέρια Μπαμπένκα / Γιάννα Μιλεφσκαγια, Βικτόρια Σαλαγιεφσκαγια / Βικτόρια Σιακρέταβα
Αγγλία: Τζέσικα Γκρίμσον / Βικτόρια Πάλμερ, Γιασμίν Κάσοεκ / Μίλι Κόνσταμπλ
Γερμανία: Κάρλα Μπέργκερ / Μπρίτα Μπέθε, Λάουρα Λούντβιχ / Κίρα Βάλκενχορστ
ΕΛΛΑΔΑ: Βίκυ Αρβανίτη / Μαρία Τσιαρτσιάνη, Πέννυ Καραγκούνη / Πηγιάννα Μεθενίτη

starsports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ