1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2014 00:45

H νέα ακαδημία του Ιωνικού στη Σάμο

Η νεοσύστατη ακαδημία «Ionikos Beach Academy» του Ιωνικού Καρλοβασίου σε συνεργασία με το γυμναστήριο Ακαδημία fittness club και το Beach Volley Potokaki και μπροστάρη τον Θανάση Πανούσο διοργάνωσε με επιτυχία στη Σάμο το προπονητικό τουρνουά Beach Volley Samos Golden Cup 2014.
Η νεοσύστατη ακαδημία «Ionikos Beach Academy» του Ιωνικού Καρλοβάσου σε συνεργασία με το γυμναστήριο Ακαδημία fittness club και το Beach Volley Potokaki και μπροστάρη τον Θανάση Πανούσο διοργάνωσε με επιτυχία στη Σάμο το προπονητικό τουρνουά Beach Volley SAMOS GOLDEN CUP 2014.

Δεκάδες φίλοι του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ δοκίμασαν τις δυνάμεις τους. To τουρνουά διεξήχθη σε τρεις κατηγορίες: Ανδρών, Γυναικών και Μεικτό.

Στην κατηγορία των ανδρών τη πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Θεόδωρου Καννελόπουλου / Παναγιώτη Κρητικού. Στον τελικό νίκησαν 2-1 την ομάδα των Γιάννη Καταχιώτη / Γιάννη Σκλάβου.

Στη κατηγορία των γυναικών τη πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Ντέπη Κρητικού / Δημητρας Πυργιώτη. Στον τελικό νίκησαν 2-0 σετ την ομάδα των Δήμητρας Γιαννοπούλου / Χριστίνας Μπαλτατζή.

Στο μεικτό η ομάδα των Θεόδωρου Kανελλόπουλου / Δήμητρας Πυργιώτη πήραν τον τίτλο νικώντας 2-1 σετ την ομάδα των Γιάννη Καταχιώτη / Χριστίνας Μπαλτατζή.

Στους νικητές όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα αλλά και πλούσια δώρα απο τους υποστηρικτές.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τους: ΑΚΑΔΗΜΙΑ fitness club, HONDOS CENTER Βαθέως, ACTIVE Sport, ΓΕΡΜΑΝΟΣ κατάστημα Βαθέως, ΤΕΛΕΙΟΝ plus, ΕLECTRONET ΚΥΡΙΑΖΗΣ, WILSON για τη πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και το beach bar για την άψογη φιλοξενία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ