1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-06-2014 14:52

Κανελλόπουλος, Κρητικός, Πυργιώτη, Κρητικού νικητές στο Samos Golden Cup 2014

Μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα διασκέδασης και ευγενούς άμιλλας διεξήχθη με επιτυχία το προπονητικό τουρνουά beach volley SAMOS GOLDEN CUP 2014 από την νεοσύστατη ακαδημία beachvolley "Ionikos Beach Academy" του Ιωνικού Καρλοβάσου σε συνεργασία με το γυμναστήριο ΑΚΑΔΗΜΙΑ fittness club , και το Beach Volley Potokaki.


To τουρνουά διεξήχθη σε τρείς κατηγορίες : ανδρών-γυναικών-μικτό.

Στην κατηγορία των ανδρών τη πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Καννελόπουλου Θοδωρή-Κρητικού Παναγιώτη κερδίζοντας 2-1 σετ την ομάδα των Καταχιώτη Γιάννη -Σκλάβου Γιάννη

Στη κατηγορία των γυναικών τη πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα των Κρητικού Ντέπη-Πυργιώτη Δήμητρα κερδίζοντας 2-0 σετ την ομάδα των Γιαννοπούλου Δήμητρα-Μπαλτατζή Χριστίνα.

Τέλος στο μικτό η ομάδα των Kανελλόπουλου Θοδωρή -Πυργιώτη Δήμητρα κέρδισαν 2-1 την ομάδα των Καταχιώτη Γιάννη-Μπαλτατζή Χριστίνα μετά απο συναρπαστικό παιχνίδι.
Στους νικητές όλων των κατηγοριών απονεμήθηκαν μετάλλια και κύπελλα αλλά και δόθηκαν πλούσια δώρα απο τους υποστηρικτές μας.

Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές μας ΑΚΑΔΗΜΙΑ fitness club, HONDOS CENTER Βαθέως, ACTIVE Sport, ΓΕΡΜΑΝΟΣ καταστημα Βαθέως, ΤΕΛΕΙΟΝ plus, ΕLECTRONET ΚΥΡΙΑΖΗΣ, WILSON για τη πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και το beach bar για την άψογη φιλοξενία.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο GOLDEN CUP σύντομα.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ