1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2014 14:07

Το 10ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ των Ματάλων

Ο πολιτιστικός σύλλογος Πιστιδίων Ματάλων με συνδιοργανωτές τον Δήμο Φαιστού και την μονομετοχική εταιρεία Πιτσιδίων Ματάλων, διοργανώνoυν το 10ο τουρνουά αγώνων πετοσφαίρισης άμμου(beach volley) ανδρών - γυναικών από 8 μέχρι 10 Αυγούστου 2014 στην παραλία Ματάλων.

Οι αγώνες αυτοί δεν έχουν χαρακτήρα ανταγωνισμού –πρωταθλητισμού μεταξύ των συμμετασχόντων αθλητών κ.λ.π., αλλά μόνο την συμμετοχή στην άθληση και ψυχαγωγία, αλλά και την συνεργασία και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αθλούμενων και των κατοίκων της περιοχής, αλλά και για την πολιτιστική και τουριστική προβολή της περιοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Άρθρο 1α. :
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

1.Καρανδινός Δημήτριος Πρόεδρος Πολιτιστικού συλλόγου
2.Βοζικάκης Λεωνίδας Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Πιτσιδίων
3.Φασουλάκης Δημήτριος Αντιπρόεδρος Μονομετοχικής εταιρείας
4.Ηλιάκης Νικόλαος
5.Βοζικάκης Δημήτριος
6.Τσιτερής Νεκτάριος
7.Καναβάκης Στυλιανός
8.Κεφαλάκης Αντώνιος
9.Σπινθάκης Εμμανουήλ
10.Σπινθάκης Λεωνίδας
11.Κωνσταντόπουλος Κων/νος
Υπεύθυνος συντονιστής διοργάνωσης:. Κοκοτσάκης Βασίλειος
Έργο της επιτροπής αυτής είναι :
-.Η φροντίδα για εφαρμογή και τήρηση της προκήρυξης αυτής
-.Η έγκριση αιτήσεων συμμετοχής των ομάδων και των δικαιολογητικών αυτών.
-.Η επιλογή του συστήματος αγώνων και η κλήρωση αυτών.
-.Η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών των αγώνων σε συνεργασία με τον τοπικό σύνδεσμο διαιτητών .
-.Η επιλογή και ο ορισμός των ιατρών των αγώνων
-.Η εξεύρεση και κατασκευή αγωνιστικών χώρων για την τέλεση των αγώνων
-.Η εκδίκαση ενστάσεων
-.Η επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος κατά την εφαρμογή του προγράμματος και την διεξαγωγή των αγώνων.
-Η εξεύρεση τόπου διαμονής και διατροφής των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά .
-Ο καθορισμός του κόστους συμμετοχής των ομάδων στο τουρνουά.(υπό την μορφή παράβολου )
-Η διαπραγμάτευση με την μονάδα προσωρινής διαμονής για τον καθορισμό του σχετικού κόστους και η επιμέλεια πρόχειρου διαγωνισμού .
-Η διαπραγμάτευση με την επιχείρηση για την διατροφή των αθλητών κ.λ.π. για τον καθορισμό σχετικού κόστους και η επιμέλεια πρόχειρου διαγωνισμού.
- Η διαπραγμάτευση και η επιμέλεια σχετικού πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια αθλητικού υλικού .
-Η διαπραγμάτευση με την διοίκηση του συλλόγου των διαιτητών για τον καθορισμό του κόστους συμμετοχής των διαιτητών στο τουρνουά.
-.Η τακτική ενημέρωση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου και των άλλων φορέων της περιοχής.

Άρθρο 2.:Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν:
1.Ανδρες και γυναίκες μεγαλύτεροι των 14 ετών ανεξαρτήτου θρησκείας , καταγωγής , φυλής , εθνικότητας κ.λ.π.
2.Ανήλικοι αθλητές θα συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση γονέα θεωρημένη για την ακρίβεια της υπογραφής.

Άρθρο 3 Δήλωση συμμετοχής:
Η δήλωση συμμετοχής θα υποβληθεί ηλεκτρονικά στην δνση: ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σε έντυπο φόρμας που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τουρνουά. http://www.matalabeachvolley.com/
Η δήλωση αυτή θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά:
Πέραν της ηλεκτρονικής υποβολής της φόρμας συμμετοχής , οι επιλεγέντες αθλητές και ομάδες , με την βεβαίωση προσέλευσης στον χώρο των αγώνων και για να γίνει αυτό θα προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση για την κατάσταση της υγείας τους. Οι ανήλικοι αθλητές θα συνοδεύουν την συμμετοχή τους με υπεύθυνοι δήλωση του κηδεμόνα τους κανονικά θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής , εκτός και αν υπογράφεται ενώπιον του τεχνικού υπεύθυνου των αγώνων.
Ιατρική - βεβαίωση για το σύνολο των αθλητών και έγκριση συμμετοχής τους από ιατρικής πλευράς , στους αγώνες(Η βεβαίωση αυτή θα παραδίδεται στους διοργανωτές την ημέρα άφιξης στον χώρο των αγώνων). Η απουσία της ιατρικής γνωμάτευσης , έχει ως συνέπεια τον αποκλεισμό του αθλητή-τριας.
Σημειώνεται ότι στις δηλώσεις συμμετοχής θα αναγράφεται εάν οι αθλητές επιθυμούν να διαμείνουν σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής σε τέτοια περίπτωση θα βαρύνουν τον Διοργανωτή.
Με την δήλωση συμμετοχής κάθε αθλητής υποχρεώνεται στην καταβολή του ποσού των 20,00€ , ως εγγύηση συμμετοχής.
Το ποσό αυτό καταβάλλεται στην γραμματεία των αγώνων , και το χορηγούμενο αποδεικτικό παραδίδεται στον συντονιστή του τουρνουά για να επιτραπεί η συμμετοχή στους αγώνες.
Αρθρο 4:
Χρόνος και ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά:
Το τουρνουά θα διεξαχθεί :
1.Παρασκευή:8 Αυγούστου 2014 και ώρα 10.00 Προκριματικοί αγώνες
2.Τελική φάση από 8-10 Αυγούστου 2014
Άρθρο 5
Α. Βαθμολογία-Σύστημα διεξαγωγής:
1.ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ:
Σύστημα διπλού αποκλεισμού με 8-16 ομάδες σε αγώνες 1 σέτ των 21 πόντων. Θα προκριθούν από 8-12 ομάδες για τους άνδρες.
Ιδιο σύστημα για τις γυναίκες με 8-12 ομάδες σε αγώνες 1 σέτ των 21 πόντων από όπου προκρίνονται 6-10 ομάδες
Τυχόν ομάδα που δεν προσέλθει ή ακυρώσει έγκαιρα , μπορεί να αναπληρωθεί από τον διοργανωτή.
Στην τελική φάση Θα τοποθετηθούν υποχρεωτικά από μία τοπική ομάδα.
Εάν δηλώσουν συμμετοχή περισσότερες των μία τοπικών ομάδων προκρίνεται στην τελική φάση η ομάδα με την μεγαλύτερη βαθμολογία 2013 και αν αυτό δεν είναι εφικτό θα γίνει αγώνας μπαράζ την Πέμπτη 7/8/2014 και ώρα 20.00.
Η χαμένη και οι υπολειπόμενες τοπικές ομάδες θα συμμετέχουν στα προκριματικά
Ο καθορισμός της σειράς των προκριματικών στο ταμπλό , θα εξαρτηθεί επίσης από την βαθμολογία των ομάδων(ΕΟΠΕ και τουρνουά 2013)
2.ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ:
Σύστημα διπλού αποκλεισμού σε ομίλους των 24 &16 ομάδων ανδρών-γυναικών αντίστοιχα.
Β.Για την κατάταξη των ομάδων στο ταμπλό λαμβανεται υπόψη:
α. Επίσημη Βαθμολογία ΕΟΠΕ 2013 όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ομοσπονδίας.
β.Βαθμολογία Matala beach volley 2013 ανδρών -γυναικών
Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα ελεύθερης πρόσκλησης μέχρι 2 ομάδων για κάθε τουρνουά πέραν της τοπικής ομάδας η οποία τοποθετείται στην τελευταία θέση του ταμπλό.(εξαιρείται περίπτωση ομάδας που προκρίνεται στα τελικά με βάση την υπάρχουσα βαθμολογία)
Γ.ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ:
Προκριματικών: 8 /8/2014 ωρα 09.30 κερκίδα κεντρικού σταδίου
Τελική Φάση : Ωρα 14.30: Ωρα 15.00 κερκίδα κεντρικού σταδίου
Άρθρο 6 : Κανονισμοί διεξαγωγής:
-Ισχύουν οι διεθνείς κανονισμοί διεξαγωγής αγώνων beach volley, με τις παρακάτω εξαιρέσεις :
Οι ενστάσεις που υποβάλλονται κατά την διάρκεια των αγώνων εκδικάζονται άμεσα από την αρμόδια επιτροπή.
- Η οργανωτική επιτροπή (τεχνικός υπεύθυνος, ένα μέλος & με την προσθήκη του υπεύθυνου διαιτησίας) είναι υπεύθυνη για την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων , καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά , οι δε αποφάσεις της είναι τελεσίδικες.
- Σε περίπτωση που αθλητής ή άλλος συμμετέχων αμφισβητήσει τις αποφάσεις της επιτροπής αυτής με τρόπο μη αθλητικό , αποβάλλεται αυτοδικαίως.
- Σε περίπτωση αποκλεισμού αθλητή ή ομάδας από αγώνα , ο αγώνας αυτός κατακυρώνεται με σκορ 2-0 υπέρ της άλλης ομάδας η ομάδα όμως δεν αποκλείεται εφόσον αυτό δεν αποφασιστεί από την επιτροπή και συνεχίζει τυχόν υπολειπόμενο πρόγραμμα..
- Εάν ο αποκλεισμός οφείλεται σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα της περίπτωσης 23.2.4 του διεθνούς κανονισμού beach volley , ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα της αποβολής της ομάδας από το τουρνουά. Στην περίπτωση αυτή η ομάδα θα απολέσει όλα τα πλεονεκτήματα που αποκτά κατά την συμμετοχή.(Διαμονή-διατροφήή κ.λ.π). και η θέση της στο τουρνουά δεν αναπληρώνεται εάν ο αποκλεισμός γίνει μετά την έναρξη των αγώνων.
- Η αποβολή από το τουρνουά γίνεται με απλή απόφαση της επιτροπής και αφορά και κάθε άλλη περίπτωση που διασαλεύεται η τάξη και η ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά.
- Ομάδα που δεν προσέλθει στον πρώτο αγώνα οποιασδήποτε φάσης , χάνει το παιχνίδι με 2-0 σέτ(21-0,21-0) , με όποιες συνέπειες έχει αυτό.Εάν είναι αγώνας νόκ άουτ , αποκλείεται
- Ο τεχνικός υπεύθυνος έχει το δικαίωμα αλλαγής της σειράς των αγώνων στην περίπτωση εξυπηρέτησης αθλητή ή ομάδας για να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους , αρκεί να μην δημιουργείτε πρόβλημα σε άλλη ομάδα.
- Αθλητές και διαιτητές οφείλουν να παρίστανται σε κάθε εκδήλωση που λόγω του προγράμματος ή των υποχρεώσεων του διοργανωτή υποχρεούται να συμμετέχει με θέμα βέβαια αποκλειστικά την προβολή και προώθηση του τουρνουά.
-
Άρθρο 7 Διαιτησία:
Στους αγώνες θα διαιτητεύσουν επίσημοι διαιτητές beach volley , μέλη του συνδέσμου διαιτητών πετοσφαίρισης Κρήτης , κατηγορίας ανάλογης των αγώνων. Σε κάθε αγώνα ορίζεται ένας ή δύο διαιτητές με ευθύνη του υπεύθυνου διαιτησίας που ορίζεται εγγράφως από τα αρμόδια όργανα διαιτησίας.
Για ορισμένους αγώνες η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα ορισμού και δύο βοηθών .
Προς τούτο πριν την έναρξη του τουρνουά η Οργανωτική επιτροπή θα ζητήσει και θα λάβει από τον Σύνδεσμο διαιτητών, σχετικό κατάλογο διαιτητών από τον οποίο ο υπεύθυνος διαιτησίας θα ορίζει διαιτητές στους αγώνες.
Η αποζημίωση των διαιτητών για την συμμετοχή τους θα καθοριστεί με κοινή συμφωνία οργανωτικής επιτροπής και Συνδέσμου διαιτητών και θα καταβληθεί μέσω του συνδέσμου τους.
΄Ολοι οι διαιτητές οφείλουν να ευρίσκονται στον τόπο των αγώνων 1 ημέρα πριν την έναρξη αυτών και αποχωρούν την επόμενη της λήξης του τουρνουά.
Οι διαιτητές αγωνίζονται με τα χρώματα τους. Σε περίπτωση που ο διοργανωτής ή κάποιος χορηγός επιθυμεί να διαφημιστεί μέσω της στολής των διαιτητών, αυτό μπορεί να γίνει με κοινή συμφωνία διαιτητών και διοργανωτών.
Ο διοργανωτής πέραν των παραπάνω , θα καλύψει τα διαμονής και διατροφής των διαιτητών καθ όλη την διάρκεια των αγώνων και θα καταβάλει αποζημίωση 150,00 € στον κάθε διαιτητή χωρίς αποζημίωση για μετακίνηση.
Οι διαιτητές οφείλουν να είναι παρόντες σε κάθε εκδήλωση εντός των αγωνιστικών ημερών , κατ απαίτηση της οργανωτικής επιτροπής.
Επίσης είναι υποχρεωμένοι να παρευρεθούν στην τεχνική σύσκεψη που θα διοργανωθεί με ευθύνη της οργανωτικής επιτροπής , την παραμονή έναρξης των αγώνων.
Aρθρο 8 : Ιατρική εξέταση διαγωνιζομένων-Ιατρική κάλυψη των αγώνων.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των αθλητών στο τουρνουά είναι να έχει προηγηθεί η ιατρική τους εξέταση και η προς τούτο έγκριση συμμετοχής στους αγώνες με δική τους ευθύνη και αποδεικνύεται με σχετική υπεύθυνη δήλωση.(αρθρο 3)
Ο Διοργανωτής αναλαμβάνει την ευθύνη ορισμού και παρουσίας ειδικευμένου ιατρού κατά την διάρκεια τέλεσης των αγώνων .
Η παρουσία ιατρού στους αγώνες πιστοποιείται από τον διαιτητή πριν την έναρξη, ο οποίος υποχρεούται να μην ξεκινήσει ή να διακόψει το παιγνίδι εάν δεν υπάρχει ιατρός.
Εάν λόγω τραυματισμού ή ασθένειας διαγωνιζομένου αθλούμενου ή διαιτητή κατά την διάρκεια ενός αγώνα , προκύψουν στην συνέχεια ασφαλιστικές ή άλλες απαιτήσεις, ο διοργανωτής , ουδεμία ευθύνη φέρει , όπως δεν έχει ευθύνη ούτε για την γενικότερη κατάσταση υγείας του ή της αθλητή-τριας.( Κείμενο σχετικής υπεύθυνης δήλωσης)

Άρθρο 9-Γήπεδα αγώνων.
Θα χρησιμοποιηθούν δύο γήπεδα κανονικών διαστάσεων σύμφωνα με τις εθνικές προδιαγραφές ΕΟΠΕ , στο ένα δε θα τελούνται και νυκτερινοί αγώνες.
Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα εάν οι καταστάσεις και έκτακτα γεγονότα το απαιτήσουν , να παρατείνει την διεξαγωγή των αγών μέχρι την 23.00 ώρα ή και για μία ημέρα επί πλέον.
Άρθρο 10: Υποχρεώσεις ομάδων – αθλητών -χορηγών
Πέραν των αναφερομένων στα παραπάνω άρθρα της παρούσης υποχρεώσεων των ομάδων για συμμετοχή στο τουρνουά , οι ομάδες για να αγωνιστούν υποχρεούνται:
1.Να προσέρχονται έγκαιρα στο γήπεδο , δηλ. να είναι έτοιμες να αγωνιστούν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα.
2.Σε περίπτωση αλλοδαπού αθλητή το πιστοποιητικό γέννησης ή άλλο αποδεικτικό αυτής έγγραφο , το διαβατήριο ή οποιοδήποτε ταξιδιωτικό έγγραφο αποδεικνύει τα στοιχεία ταυτότητας του πρέπει να είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική όπως προβλέπεται.
3.Οι αθλητές , να φέρουν την στολή των αγώνων που θα τους διατεθεί.
4.Σε περίπτωση ανηλίκου αθλητή ή αθλήτριας , η συμμετοχή τους θα επιτραπεί εφόσον συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση κανονικά υπογεγραμμένη από τους γονείς ή τον κηδεμόνα αυτών.
5.Ολοι οι αθλητές και αθλήτριες πρέπει να δηλώσουν υπεύθυνα ότι έχουν λάβει γνώση της παρούσας προκήρυξης και των όρων διεξαγωγής των τουρνουά και αποδέχονται ανεπιφύλακτα αυτούς.
6.Μετά την υποβολή της φόρμας συμμετοχής , οι ομάδες μπορούν να αλλάξουν αθλητή ή αθλήτρια αρκεί να το γνωστοποιήσουν έγκαιρα.
7.Απαγορεύεται επί ποινή αποκλεισμού η συμμετοχή αθλητή ή αθλήτριας που κατέρχονται να αγωνιστούν με χορηγό χωρίς την προηγούμενη έγκριση του τεχνικού υπεύθυνου του τουρνουά. Η έγκριση συμμετοχής στην περίπτωση αυτή μπορεί να γίνει ανάλογα με τις υποχρεώσεις του διοργανωτή σε χορηγούς του τουρνουά.
Άρθρο 11 : Οικονομικοί όροι.

Ο διοργανωτής θα καλύψει τα έξοδα διαιτησίας , διαμονής και διατροφής αυτών ως και τα έξοδα κίνησης τους. Οι διαιτητές θα αφιχθούν την προηγούμενη έναρξης των αγώνων και θα αποχωρήσουν την επόμενη της λήξης αυτών.
Θα καλύψει επίσης τα έξοδα διαμονής και διατροφής των αθλητών με ημιδιατροφή (πρωινό και 1 γεύμα), ως εξής :
1.Δύο διανυκτερεύσεις για όσους συμμετέχουν στην τελική φάση
2.Μία επιπλέον διανυκτέρευση για τις τέσσερις ομάδες(2+2) των τελικών με επιπλέον διατροφή.
Οι αθλητές που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους την δεύτερη μέρα των αγώνων και επιθυμούν να αναχωρήσουν πρέπει να το κάνουν έγκαιρα γνωστό.
Οι αποκλεισθέντες των προκριματικών έχουν το δικαίωμα δωρεάν διανυκτέρευσης στο κάμπιγκ της εταιρείας , έχοντας όμως στην διάθεση τους τον σχετικό εξοπλισμό για παραμονή και διανυκτέρευση.
Η ενδυμασία - εφόσον υπάρξει - των διαιτητών –ή εθελοντών και οργανωτικής επιτροπής θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της διοργάνωσης.
Επίσης σε όλους τους αθλητές όλων των τουρνουά θα χορηγηθούν οι επίσημες στολές της διοργάνωσης.
Ολοι οι μετακινούμενοι αθλητές το κάνουν με δική τους δαπάνη. Ο διοργανωτής καταβάλει κάθε προσπάθεια να ελαχιστοποιήσει τα έξοδα μετακίνησης των αθλητών πέραν της Κρήτης όπως από και προς το Λιμάνι Ηρακλείου. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας ανακοινώνονται έγκαιρα.
Άρθρο 12 Φύλλο αγώνα:
Με ευθύνη του διαιτητή , συντάσσεται φύλλο αγώνα στο οποίο αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των αθλητών και διαιτητού και φέρει τις υπογραφές των αρχηγών , του διαιτητού και του ιατρού.
Καθήλωνα σημειωτή εκτελούν άτομα που επιλέγει ο διοργανωτής.
Άρθρο 13.Ενστάσεις
Επιτρέπεται να υποβληθούν ενστάσεις μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα.
Ενστάσεις για κακή διαιτησία δεν θα γίνονται δεκτές
Καταγράφονται στο Φύλλο αγώνα και εκδικάζονται από την Οργανωτική επιτροπή αμέσως, η δε απόφαση είναι τελεσίδικη.
Στην επιτροπή ενστάσεων συμμετέχουν:
1.Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής η άλλο εντεταλμένο μέλος
2.Ο τεχνικός υπεύθυνος του τουρνουά
3.Ο υπεύθυνος διαιτησίας(σε ένσταση που αφορά τους κανονισμούς)
Άρθρο 14. Έπαθλα – αναμνηστικά
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διατεθούν αναμνηστικά συμμετοχής
Στους συμμετέχοντες στους τελικούς θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια
Στην πρώτη και δεύτερη ομάδα ,όλων των τουρνουά θα δοθούν έπαθλα και δώρα τα οποία θα ανακοινωθούν έγκαιρα. Τα έπαθλα-δώρα των τελικών αθλοθετούνται από την εταιρεία ανάπτυξης Πιτσιδίων-Ματάλων και ανακοινώνονται κατά την διάρκεια των αγωνων.
Με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής μπορούν να δοθούν έπαθλα ή άλλες διακρίσεις και σε άλλες κατηγορίες συμμετασχόντων.
Τα έπαθλα αυτά και οι απονομές θα αποδοθούν σε ειδική τελετή λήξης μετά το πέρας των τελικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της 10 Αυγούστου 2014.
Αρθρο 15.Χορηγοί
Κάθε εταιρία , επιχείρηση , η φορές που επιθυμεί να προβληθεί σε οποιαδήποτε από τις δράσεις του τουρνουά(ιστοσελίδα, πρόγραμμα αγώνων, πινακίδες , σημαίες , πανό , συναυλία κ.λ.π.), μπορεί να το κάνει μετά από συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν θέση προβολής εντός του αγωνιστικού χώρου , από το χορηγικό πλάνο το οποίο θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά.
Άρθρο 16.Άλλες διατάξεις:
Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα συμπλήρωσης και τροποποίησης των διατάξεων της παρούσας αρκεί αυτό να γίνει έγκαιρα.
Η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές μπορεί να διοργανώσει ή να συμμετέχει σε παράλληλες διοργανώσεις πολιτιστικού ή καλλιτεχνικοί χαρακτήρα.
-Οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την παρούσα ρυθμίζεται από την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά.

Η Οργανωτική Επιτροπή


Πηγή: prismasport.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ