1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
25-07-2013 18:00

Νταμποβιτς: «Στόχος η τετράδα»

Ο Σίμο Ντάμποβιτς μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του στο Μαυροβούνιο, για τους στόχους της νέας του ομάδας του ΠΑΟΚ, στη νέα σεζόν και δήλωσε ικανοποιημένος για το ότι βρίσκεται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.
«Είμαι χαρούμενος, γιατί θα είμαι σε μία καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλά στα οικονομικά, είναι κανονικές οι πληρωμές στους παίκτες και υπάρχει καλή οργάνωση. Η Θεσσαλονίκη επίσης, είναι μία πολύ μεγάλη και όμορφη πόλη και κοντά στην πόλη που ήμουν πέρσι, όπου έχω ακόμη ανθρώπους με τους οποίους διατηρώ μία επαφή. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να είμαστε μέσα στην πρώτη τετράδα. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις, γιατί υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν διαμορφώσει ακόμη το ρόστερ τους».

Ο Ντάμποβιτς αναφέρθηκε και στη Νίκη Αιγινίου, την ομάδα που αγωνιζόταν πέρσι, λέγοντας ότι του έκαναν πρόταση παραμονής, αλλά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμφωνία για συμβόλαιο ενός χρόνου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ