1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2024 20:51

Καστελάνι: «Είχαμε τη σωστή νοοτροπία και δείξαμε χαρακτήρα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι είπε:

 

«Κάναμε το πρώτο βήμα, κερδίσαμε. Το πρώτο βήμα είναι πολύ-πολύ σημαντικό, πόσο μάλλον εκτός έδρας. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως σε θέμα νοοτροπίας, η επιθετικότητά μας ήταν σε υψηλό επίπεδο. Δείξαμε χαρακτήρα. Είμαι πολύ χαρούμενος, κοιτάζουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Πολύ καλή εμφάνιση, αν και δεν ήταν πολύ ποιοτικό το παιχνίδι, είχε πολλά λάθη, ήταν νευρικό, αλλά λογικό, ήταν ο πρώτος τελικός. Και οι δύο ομάδες ήθελαν αυτό το ματς, κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη. Σπάσαμε την έδρα του Παναθηναϊκού! Τώρα, θα επιστρέψουμε στο σπίτι μας, όπου πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη».

Ο Γερμανός ακραίος του Ολυμπιακού Σαλβαδόρ Ιντάλγκο δήλωσε: «Σήμερα, ήταν μια πολύ καλή μέρα για εμάς, κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό 3-0. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση, ήμασταν πολύ καλοί στο σερβίς, ήμασταν σκληροί στο πρώτο και στο δεύτερο σετ. Τώρα, παίζουμε την Δευτέρα στο γήπεδό μας και καλώ όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν. Σας θέλουμε εκεί, να μας στηρίξετε, να δημιουργήσετε ωραία ατμόσφαιρα. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί, είστε ο έξτρα παίκτης μας στο γήπεδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ