1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2024 20:46

Ανδρεόπουλος - Φράγκος: «Είχαμε τις ευκαιρίες μας, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που περιμέναμε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε:

 

«Η επίθεσή μας ήταν χαμηλή σήμερα. Αυτό έδινε στην δυνατότητα στον Ολυμπιακό να τελειώσει τις φάσεις. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε τα σετ, ειδικά στο πρώτο και στο δεύτερο και να ξαναμπούμε στο ματς, δεν το κάναμε και το πληρώσαμε. Σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που περιμέναμε, εμείς δεν παίξαμε καλά σήμερα. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, είναι δύο μεγάλες ομάδες και έχουμε παιχνίδι την Δευτέρα. Δεν είναι αν η πίεση μας κάνει καλό, έτσι είναι ο αθλητισμός. Έχουμε δύο ευρωπαϊκές ομάδες και γίνονται σκληρά παιχνίδια. Σήμερα ήρθε η ήττα, αλλά από αύριο θα προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Ανδρέας Φράγκος τόνισε: «Όπως όλοι οι τελικοί κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κάναμε καλές αλλά και κακές ενέργειες που μας στοίχισαν. Μας έφθειραν τα λάθη ψυχολογικά και απέναντι σε έναν τρομερό αντίπαλο δεν τα καταφέραμε, καθώς δεν μας άφησαν περιθώριο. Θα δούμε τι κάναμε λάθος και θα πάμε στο επόμενο ματς να κάνουμε το 1-1. Έτσι είναι οι τελικοί. Δε μπορούμε να απαιτούμε να κάνουν άσσο οι σέρβερ μας συνέχεια. Υπήρχαν αρκετές φορές που θα μπορούσαμε να αφήσουμε περισσότερο τα παιδιά στο σερβίς αλλά δεν το κάναμε. Ο Ολυμπιακός είναι επίσης μία πολύ καλή ομάδα και κατάφερε να πάρει τη νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ