1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2024 00:15

Χριστοφιδέλης : « Σημαντική η πέμπτη θέση για την Κηφισιά, μπορεί το κάτι παραπάνω του χρόνου»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για την επιτυχία του συλλόγου των βορείων προστείων να πάρει την πέμπτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη:

 «Απόψε κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε ένα σετ. Ο Πήγασος έκανε τρομερό παιχνίδι, πιθανότατα το καλύτερο φετινό του. Θέλαμε τη νίκη, αλλα να μην είμαστε "αχάριστοι" . Όπως έχω ξαναπεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και τα play off κάναμε τρομερή υπέρβαση.

Ανατρέψαμε τα εις βάρος μας δεδομένα και φτάσαμε στην κατάκτηση της 5ης θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.Η συμμετοχή για την Κηφισιά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι σημαντική και με μεθοδικές κινήσεις της διοίκησης μπορεί να γίνει το κάτι παραπάνω τη νέα χρονιά.

Η διοίκηση έχει όλο το χρόνο να κάνει τις κατάλληλες ενέργειες για να γίνει η ομάδα πιο ισχυρή και πιο ανταγωνιστική. Όλοι οι παίκτες όλη τη χρονιά έδωσαν τα πάντα για την ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ακόμα και οι μικρότεροι που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής απέκτησαν τεράστιες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας τους. Ως προπονητής ζητώ πάντα το κάτι παραπάνω.

Απαντώντας σε ερώτηση για το καθοριστικό μπλοκ του Μάκη Τζάρα ο Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε : «Εμπιστεύομαι όλους τους αθλητές μου. Από τα χέρια του Μάκη πέρασε η πρόκριση στην Ευρώπη.Του αξίζουν συγχαρητήρια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ