1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2024 22:41

Ανδρεόπουλος - Πρωτοψάλτης: « Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια μου, θέλαμε περισσότερο τη νίκη»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος ο οποίος  νωρίτερα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό για 11η χρονιά, δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο η ομάδα που προπονώ είναι και η οικογένεια μου. Καθαρή νίκη η σημερινή και με καλή απόδοση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου, αλλά ιδιαίτερα στον Σταύρο Κασαμπαλή. Περάσαμε δύσκολα τις τελευταίες ημέρες με δύο μεγάλους και άτυχους τραυματισμούς.

Ο τραυματισμός του Πρωτοψάλτη και του Ιερεζουέλο μας κόστισε. Έπρεπε να δώσουμε έναν μεγάλο αγώνα ώστε να επανεντάξουμε τον Σταύρο Κασαμπολή μέσα στην ομάδα. Προς τιμή του τα κατάφερε. Έχει μεγάλη θέληση και πολλά προσόντα και για αυτό κάνω αυτή την αναφορά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, ακολουθήσαμε την τακτική μας και γενικά το θέλαμε περισσότερο από τον ΠΑΟΚ».

Ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε:

«Μετά την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου θέλαμε να επανέλθουμε. Το λιγκ καπ είναι ένας τίτλος που έχουμε στους στόχους μας και απόψε κάναμε το πρώτο βήμα.Ο Σταύρος Κασαμπαλής δεν είναι τυχαίος παίκτης, έχει παίξει βασικός με την Εθνική μας σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.Και για αυτό άλλωστε αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Απόψε ήμασταν πολύ καλοί απόψε. Καταφέραμε να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ και δεν τον αφήσαμε να μπει στο παιχνίδι.

Αυτό θέλουμε να κάνουμε και την Κυριακή. Το βόλεϊ είναι ένας χώρος στον οποίο όλοι είμαστε οικογένεια. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ των αθλητών.. Το βόλεϊ πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι. Αν δεν διασκεδάζω δεν μπορώ να παίξω καλά. Θέλουμε πολύ αυτόν τον τίτλο ώστε να τον αφιερώσουμε στον Ιερεζουέλο ο οποίος τραυματίστηκε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ