1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2024 00:21

Ίλιτς: « Ηταν μια νίκη χαρακτήρα, η φανέλα του Φοίνικα δεν μπορεί να λείπει από τη Volley League»

Τα εύσημα στους παίκτες του Φοίνικα για τη νίκη - παραμονή που πέτυχαν στο «καμίνι» της Καλαμάτας, έδωσε ο προπονητής της ομάδας της Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς:

«Νιώθω πάρα πολύ ικανοποιημένος και ανακουφισμένος, γιατί προσωπικά για μένα και για την ομάδα μου μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλές περιπέτειες, αλλά ας αφήσουμε αυτό απ΄έξω.

Να επικεντρωθούμε στο παρόν, καταφέραμε να κερδίσουμε και τα τρία ματς, εξασφαλίσαμε την παραμονή στην Α1, αποδείξαμε ότι και οι παίκτες μου έχουν μεγάλη αξία και η φανέλα του Φοίνικα δεν πρέπει να λείπει από τα σαλόνια της Volley League και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θέλω παράλληλα μα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Καλαμάτας.

Τους αξίζουν "μπράβο" που παίξανε πολύ καλά σήμερα, έπαιξαν αρκετά καλά, μας πίεσαν πάρα πολύ αλλά αντέξαμε και στο τέλος φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Ως προπονητής προσπαθώ να είμαι επικεντρωμένος στο παρόν, οπότε ήμουνα σίγουρος ότι σε κάθε ματς θα μπαίναμε 100% συγκεντρωμένοι να τα δώσουμε όλα. Μας βγήκε και οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, έπιασαν και καλή απόδοση και στα τρία ματς.

Ήταν δύσκολα ματς αλλά στο τέλος το καταφέραμε. Όπως και στο ματς μέσα στην Ερμούπολη, που είχαμε κόσμο στο πλευρό μας, έτσι και η Καλαμάτα σήμερα είχε την κερκίδα, έδινε ρυθμό, έδινε παλμό και βοηθούσε παρά πολύ. Αυτό είναι απολύτως λογικό, παίζει μεγάλο ρόλο ειδικά σ αυτά τα ματς τα οποία κρίνονται στη λεπτομέρεια.

Αυτή τη στιγμή θέλω να ηρεμήσουμε λίγο και από αύριο κοιτάμε τη νέα χρονιά και να κοιτάμε πολύ μακριά όσον αφορά το Φοίνικα Σύρου. Θέλω επίσης να αφιερώσω αυτές τις νίκες στην πρόεδρο που γιόρταζε χθες. Επίσης σε όλους μας τους φιλάθλους στη Σύρο που αγαπάνε και στηρίζουν αυτή την ομάδα. Και να δώσω πολλά μπράβο στους παίκτες μου οι οποίοι βγάλανε χαρακτήρα μαχητή, είχαν πολύ μεγάλη καρδιά σε κρίσιμες φάσεις».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ