1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2024 00:12

Ντάκουρης: «Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι το τέλος, δεν λέμε… αντίο αλλα στο επανιδείν»

Απογοητευμένος ο προπονητής της Καλαμάτας 80 Παναγιώτης Ντάκουρης για  τον υποβιβασμό της ομάδα του, επεσήμανε:

 «Η αλήθεια είναι ότι η Σύρος σήμερα, μας εξέπληξε λίγο με την συμπεριφορά της και θεωρώ ότι ακόμα και όταν βρίσκαμε ρυθμό έβρισκε τρόπο να χαλάει το παιχνίδι σε σημείο να πετάει νερά μέσα. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Σήμερα πάλι ήμασταν άτυχοι γιατί δυστυχώς στο τέλος αρκετοί παίκτες είχαν κάποιες ενοχλήσεις  βγήκαν εκτός… μας κυνηγάει λίγο η ατυχία, δεν πειράζει…  Αυτή τη μάχη δώσαμε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και η αλήθεια είναι ότι μείναμε σε αυτή τη μάχη.

Το μυαλό μας έμεινε πάρα πολύ στο πρωτάθλημα… και πέσαμε σε αυτή την παγίδα, στο γεγονός ότι με την εμφάνιση που κάναμε δεν έπρεπε να είμαστε εμείς στα play out. Μέσα από πάρα πολλές δυσκολίες που περάσαμε φέτος, η ομάδα το πάλεψε, κατάφερε μάζεψε 12 βαθμούς, τερμάτισε 8η. Δυστυχώς έφταναν μόνον αυτά.

Όπως δεν έφτανε και η προσπάθεια που κάναμε με άλλα παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε «πετάξει» πάνω από 5 πόντους όλη τη χρονιά. Αυτό νομίζω ότι μας έμεινε στο μυαλό και θεωρώ ότι μας επηρέασε πάρα πολύ ακόμα και στα στη διαδικασία των play out. Μείναμε πάρα πολύ μακριά από τον καλό μας εαυτό.

Ήμασταν πάρα πολύ άτυχοι, όπως και καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σημειώστε πως η ομάδα έπαιξε με πλήρη σύνθεση, σε 3 από τα 16 παιχνίδια, εκ των οποίων τα τρία από τα οκτώ θεωρητικά μπορείς να πάρεις πόντους. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ όμως ότι αυτή η ομάδα έχει γερά θεμέλια. Έχει μια διοίκηση η οποία πιστεύει και θέλει να πετύχει. Έχει κοινό, το οποίο όπως είδατε ήταν εδώ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Θα κάνουμε ανασύνταξη και θα είμαστε ξανά στις επάλξεις. Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι το τέλος. Δεν λέμε αντίο… λέμε εις το επανιδείν!»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ