1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2024 21:40

Ψάρρας: «Δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε σε πέμπτο ματς»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε αποφασισμένος ο Μίλωνας να ισοφαρίσει τη σειρά και να γυρίσει σε πέμπτο παιχνίδι στο Ρέντη:

 «Το πρώτο και το τρίτο ματς είχαν τα ίδια χαρακτηριστικά. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν υψηλά ποσοστά στην επίθεση. Τη διαφορά την έκανε το σερβίς του Ολυμπιακού, ότι ακριβώς κάναμε εμείς στον δεύτερο ημιτελικό αλλά έχοντας και καλή επίθεση. Για να πάρουμε δεύτερο σετ ή για να νικήσουμε και να σπάσουμε την έδρα του Ολυμπιακού πρέπει να ανεβάσουμε την επίθεση μας.

Αυτό θα το σκεφτούμε όταν θα έρθει η ώρα. Για την ώρα κοιτάμε το ματς στη Νέα Σμύρνη, ο τέταρτος ημιτελικός πλέι οφ. Εχουμε καταφέρει και έχουμε δυσκολέψει πολύ τον Ολυμπιακό που τυπικά ήταν το φαβορί.

Θα προσπαθήσουμε να έχουμε υψηλά ποσοστά σε σερβίς και επίθεση είτε στο σάιντ άουτ ή στο τρανζίσιον. Αν το καταφέρουμε θα έχουμε τύχη να παίξουμε και πέμπτο αγώνα εδώ στου Ρέντη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ