1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2024 21:27

Καστελάνι: «Παίξαμε καλα σε μπλοκ-άμυνα, παμε πλέον να κλείσουμε τη σειρά»

O προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι σχολίασε για το 2-1 κόντρα στο Μίλωνα:

 «Χάσαμε ένα σετ. Για να μην χάσεις σετ πρέπει να παίζεις εξαιρετικά σε όλους τους τομείς. Σήμερα, ήμασταν πολύ καλοί στο μπλοκ-άμυνα, στο σερβίς, κοντρολάραμε το παιχνίδι καλά. Τώρα, πρέπει να πάμε εκεί, στην έδρα τους και να κλείσουμε τη σειρά».


Ο Βραζιλιάνος κεντρικός του Ολυμπιακού Γκουστάβο Μπονάτο δήλωσε: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Προπονηθήκαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ, να διορθώσουμε τα λάθη μας και έτσι, κάναμε το 2-1. Ωστόσο, δεν τελείωσε τίποτα, έχουμε ένα ακόμα βήμα να κάνουμε. Πάμε στην έδρα τους, πάμε να τελειώσουμε τη σειρά».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης τόνισε: «Μας έχει βάλει δύσκολα ο Μίλωνας. Δεν τον έχουμε υποτιμήσει. Είναι άξια ομάδα, δουλεμένη με καλό προπονητή και παίκτες με ικανότητες. Μπορεί να σου κάνει τη ζημιές εάν δεν παίξεις όπως έγινε στον δεύτερο αγώνα. Τώρα θα επιστρέφουμε στη Νέα Σμύρνη για πάρουμε τη νίκη που δεν πήραμε στους δύο τελευταίους αγώνες στην έδρα του Μίλωνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ