1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2024 22:06

Μιλενκόσκι - Σιδηρόπουλος: «Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Ερνάντεζ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλένκοσκι δήλωσε για την ήττα απο τον Παναθηναϊκό:

«Σήμερα δεν παίξαμε τόσο καλά, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι. Χάσαμε πιο εύκολα σήμερα και δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν θα τα παρατήσουμε όμως, έχουμε και τρίτο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είχε 2-3 παίκτες σε καλή μέρα σήμερα, ο Ερνάντεζ πήρε 46 μπάλες και δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Όλοι οι παίκτες του αντιπάλου μας πιέζουν στο σερβίς. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια μπροστά μας, έχουμε τον τρίτο ημιτελικό, το κύπελλο και τους τελικούς του Λιγκ Καπ».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σιδηρόπουλος είπε: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός και σήμερα μας πίεσε πολύ στο σερβίς. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βρούμε τι φταίει.

Πρέπει να πάμε στο Μετς και να δώσουμε ότι έχουμε. Πιστεύω πως τους κοντράρουμε και πρέπει να έχουμε πίστη ο ένας στον άλλον και να μειώσουμε στη σειρά. Μας πίεσε αρκετά ο αντίπαλος και πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ