1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2024 21:35

Ανδρεόπουλος - Βουλκίδης: «Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο τρίτο ματς»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε για τη μεγάλη νίκη στο Παλατάκι:

 «Παίξαμε καλό βόλεϊ σήμερα, ειδικά στο σερβίς και το τελευταίο διάστημα είμαστε καλοί και στο μπλοκ-άμυνα. Είχαμε καλό ρυθμό και πίστευα πως σε κάθε σετ θα κάναμε ένα σερί που μας θα έδινε τα σετ που θέλαμε για τη νίκη.

Και πέρσι είχαμε 5 σερί νίκες επί του ΠΑΟΚ και στο τέλος μας έκανε αυτός 4 σερί νίκες. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εμείς την Καθαρά Δευτέρα θα έχουμε την ίδια αντιμετωπίση και να κάνουμε καλό παιχνίδι. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Θοδωρής Βουλκίδης είπε: «Κάναμε μία σημαντική νίκη που μας δίνει προβάδισμα για τους τελικούς. Το σημαντικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να καθαρίσουμε τη σειρά.

Είναι σημαντικό το 2-0 που κάναμε σήμερα. Είμαστε μία ομάδα που έχει δυνατό σερβίς και παίζουμε καλά στο μπλοκ-άμυνα. Ένας παίκτης να πιάσει καλό σερβίς θα κάνουμε σερί. Δεν το είχαμε βρει πολύ στο Μετς και σήμερα το πετύχαμε. Έχουμε καιρό να κάνουμε ήττα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ