1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2024 22:14

Ψάρρας - Νανόπουλος: «Είχαμε πολλά θετικά στοιχεία, καλύτεροι στον δεύτερο αγώνα»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας υποστήριξε για την ήττα απο τον Ολυμπιακό:

 «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Νίκησε δίκαια. Ήταν καλύτερος αλλά και εγώ μπορώ να κρατήσω πολλά θετικά σημεία πάνω στα οποία χτίσαμε την άμυνα μας για τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας που θα είναι πολύ διαφορετικός απ΄ότι σήμερα.

Είχαμε πολλά θετικά στοιχεία. Δυστυχώς ενώ ήμασταν καλοί σε σερβίς και μπλοκ ΄- άμυνα δεν πήγαμε καλά στην επίθεση. Στον δεύτερο αγώνα θα είμαστε καλύτεροι και ειδικά στην επίθεση με τους ακραίους και τον διαγώνιο μας».

Ο ακραίος του Μίλωνα Αλέξανδρος Νανόπουλος δήλωσε: «Θα κρατήσουμε τις καλές στιγμές που είχαμε στον αγώνα. Θα δούμε με τον κόουτς που κάναμε κοιλιά και τι λάθη κάναμε ώστε την Πέμπτη στον δεύτερο αγώνα να κάνουμε αυτό που πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ισοφαρίσουμε τη σειρά σε 1-1 σετ».

Media

Σχετικά άρθρα

  • Πανελλήνιο αγοριών Κ21: Πήγασος Πολίχνης, Ηρακλής, Μίλωνας και Πανερυθραϊκός στην τετράδα
    Ο Πήγασος Πολίχνης και ο Ηρακλής είναι οι δύο ομάδες του βορρά που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21. 
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Κυπελλούχοι Ανδρών οι «μεγάλοι - μικροί» του Μίλωνα, 3-1 τον Έσπερο με MVP τον Κοντοστάθη
    Κυπελλούχος ΕΣΠΕΔΑ Ανδρών για το 2024 αναδείχτηκε η ομάδα Κ21 του Μίλωνα. Οι «μικροί μεγάλοι» του Παναγιώτη Γεωργούντζου επικράτησαν στην Καλλιθέα του γηπεδούχου Έσπερου με 1-3 (11-25, 21-25, 25-23, 17-25) και κατέκτησαν το δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου μετά το 2019..Επίσης MVP αναδείχτηκε ο ακραίος (1μ.96) Ανδρέας Κοντοστάθης.
  • Ε.Σ.Α.Π.: Συγχαρητήρια στον Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων για την πρόκριση στo CEV Cup
     Για την επική πρόκριση του Μίλωνα στα προημιτελικά του Cev Cup, το ΔΣ της ΕΣΑΠ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση η οποία αναφέρει:
  • CEV Cup: Ραντεβού Μίλωνα με την ιστορία και την πρόκριση στους «8»
    Μία ακόμα μεγάλη υπέρβαση είναι έτοιμος να κάνει ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στην ξέφρενη ευρωπαϊκή του πορεία στο κύπελλο CEV Cup. H ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αντιμετωπίσει την γερμανική Ντούρεν στη ρεβάνς της φάσης των «16» και μετά τη νίκη της με 3-1 στη Γερμανία της αρκούν δύο σετ για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση των «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. (Τετάρτη 20/12, 20:00, γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνης, ρεβάνς φάσης 16 CEV Cup, Α αγώνας 3-1 για τον Μίλωνα).
  • Μίλωνας: Αήττητη στα φιλικά η γυναικεία ομάδα
    Από νίκη σε νίκη προχωράει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα στα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει μέχρι τώρα. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης που είναι νεοφώτιστη στη Πρι Λιγκ  έχει επικρατήσει της Αργυρούπολης, Αγ. Παρασκευή, Πορφύρα, Ηρακλή Κηφισιάς, Αιγάλεω, Πετρούπολή και αισιοδοξεί ότι μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πορεία στη νέα κατηγορία,και να φτάσει αρκετά ψηλά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ