1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2023 23:42

CEV Cup: Ραντεβού Μίλωνα με την ιστορία και την πρόκριση στους «8»

Μία ακόμα μεγάλη υπέρβαση είναι έτοιμος να κάνει ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στην ξέφρενη ευρωπαϊκή του πορεία στο κύπελλο CEV Cup. H ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αντιμετωπίσει την γερμανική Ντούρεν στη ρεβάνς της φάσης των «16» και μετά τη νίκη της με 3-1 στη Γερμανία της αρκούν δύο σετ για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση των «8» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. (Τετάρτη 20/12, 20:00, γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνης, ρεβάνς φάσης 16 CEV Cup, Α αγώνας 3-1 για τον Μίλωνα).

Εάν το πετύχει θα αυξήσει κατά ένα τα μέλη του κλειστού κλαμπ των ομάδων που έχουν καταφέρει προκριθεί μέχρι τους «8» του CEV Cup. Πρόκειται για τον Άρη, την Ε.Α. Πατρών, τον Ηρακλή Γ.Σ., τον Γ.Σ.Λαμίας, τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., τον Α.Ο. Ορεστιάδας, τον Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκό, τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και τον Π.Α.Ο.Κ.

Υπενθυμίζεται στη Ντούρεν αγωνίζονται δύο ελληνόπουλα. Πρόκειται για τον ακραίο Φροίξο Κωτσάκη και τον διαγώνιο Δημήτρη Μούχλια αμφότεροι βασικοί. Από τη Ντούρεν θα απουσιάσει και πάλι ο βασικός της ακραίος, ο Μπαγκντάντι που είναι τραυματίας και τη θέση του θα έχει ο Κωτσάκης. Η Ντούρεν γνώρισε 2ο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα στο Γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς μετά την ήττα με 3-0 σετ στην έδρα της Φριντρισχάφεν, ηττήθηκε και στην έδρα της με 3-2 σετ από την Λούνεμπουργκ. Έτσι, έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και ρεκόρ 6-3. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Σεκίν Γενέρ και ο Βούλγαρος Λιούμπομιρ Σιράκοφ.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας έκανε κάλεσμα στον κόσμο του βόλεϊ να γεμίσει κάθε γωνιά του γυμναστηρίου «Κροίσος Πέρσης» για να συμπαρασταθεί στην ομάδα του σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια: «Είναι μία κομβική αναμέτρηση για όλους εμάς προσωπικά και ειδικά για τον Μίλωνα ως σύλλογο και τμήμα βόλεϊ. Περιμένουμε όλο τον κόσμο του βόλεϊ να γεμίσει το γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί. Η Ντούρεν σύμφωνα με αυτά που πληροφορηθήκαμε θα έχει αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Δεν θα έρθει ο ένας ακραίος τους o Μπαγκντάντι και μαζί με τον Κωτσάκη θα παίξει ο Ερνάστοβιτς στα άκρα.

Είναι σημαντικό που δεν είχαμε αγώνα για το πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο και προετοιμαστήκαμε καλά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και στόχος της χρονιάς είναι να περάσουμε στα πλέι οφ του CEV Cup. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Δεν στοχεύουμε στα δύο σετ για την πρόκριση αλλά στη νίκη. Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Η Ντούρεν είναι δυνατή ομάδα και πρέπει να την πιέσουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ