1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-02-2024 23:20

Ψάρρας - Γιορντάνοφ: «Προσπαθούμε να βρούμε που είναι το ταβάνι μας» (vd)

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε για τη νίκη στη Σύρο:

«Είμαστε ικανοποιημένοι όχι μόνο για τη νίκη και για το πως παίξαμε. Είχαμε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού πολύ ποιοτικά. Σερβίς, μπλοκ - άμυνα και σάιντ άουτ ήταν σε πολύ υψηλά νούμερα. Κάποιες στιγμές που χαλαρώναμε μας έφτανε ο Φοίνικας αλλά και πάλι η ομάδα είχε την ποιότητα της και κατάφερε στο τέλος να νικήσει.

Έχουμε ξεπεράσει το ταβάνι μας εάν αναλογιστείτε πως έχουμε φτάσει στην 5η θέση του CEV Cup, έχουμε κάνει νίκες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που δεν τις είχαμε κάνει ποτέ. Είμαστε στην 3η θέση αυτή τη στιγμή που είναι η καλύτερη έως τώρα. Αν είναι να γίνει κάτι άλλο; Θα το δούμε. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε καλή και ποιοτική προπόνηση και τα υπόλοιπα θα τα βλέπουμε στο γήπεδο».

Ο διαγώνιος του Μίλωνα Μπόγιαν Γιορντάνοφ δήλωσε: «Η έδρα του Φοίνικα είναι από τις αγαπημένες μου. Νικήσαμε σε μία βολεϊκή και ωραία έδρα. Συγχαρητήρια στον Φοίνικα. Που είναι το ταβάντι του Μίλωνα; Προσπαθούμε κι εμείς να δούμε που είναι το ταβάνι μας. Είμαστε ακόμα μακριά από την 3η θέση. Εχουμε ακόμα δύο αγώνες μπροστά μας και έχουμε και τα πλέι οφ. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να κρατήσω ένα υψηλό επίπεδο για μένα και την ομάδα ώστε να έχει ουσία όλη αυτή η προσπάθεια».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ