1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-02-2024 22:24

'Ιλιτς - Κουτσομύτης: «Δεν μας άφησε περιθώρια ο Μίλωνας» (vid)

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς δήλωσε για την ήττα απο τον Μίλωνα:


 «Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σέρβις του Μίλωνα και από την άλλη πλευρά το σέρβις μας δεν ήταν δυνατό στο πρώτο σετ.

Προσπαθήσαμε με κάποιους σχηματισμούς και αλλαγές να σταθεροποιήσουμε την υποδοχή μας για να μπορούμε να αναπτύξουμε πιο εύκολα το παιχνίδι μας, αυτό άρχισε να αποδίδει στο τρίτο σετ αλλά ακόμα και αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Μίλωνας σήμερα έπαιξε αρκετά καλά και δεν μας άφησε περιθώρια για κάτι παραπάνω  εκτός από το τρίτο σετ που είμασταν ανταγωνιστικοί.

Μέχρι τη Δευτέρα (που ξαναπαίζουμε μη Μίλωνα) μπορούν να αλλάξουν πάρα πολλά. Να ξεχάσουμε αυτό που έχει γίνει να κάνουμε ένα restart να πάμε με καθαρό μυαλό μέσα στον Μίλωνα στην Αθήνα και να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει. Έχουν απομείνει δυο πολύ σημαντικά ματς που πρέπει να τα σώσουμε όλα».

Ο ακραίος του Φοίνικα Τάσος Κουτσομύτης δήλωσε: «Ο Μίλωνας είναι μια πρωτοκλασάτη ομάδα, μας πίεσε στην αρχή πολύ στο σέρβις και αργήσαμε πολύ να βρούμε το ρυθμό που έπρεπε.

Στο τελευταίο σετ που βρήκαμε καλύτερο ρυθμό στην υποδοχή και βρήκαμε καλύτερο τρανζισιον και πάσα ατάκ, πιέσαμε αλλά και πάλι στα κρίσιμα σημεία υπερείχε ο Μίλωνας.
Κατάφερα σήμερα να κρατήσω την υποδοχή, δουλειά μου είναι να μπαίνω μέσα και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα, θα το έκανε ο καθένας μας για την ομάδα.

Το αποτέλεσμα δεν ήρθε βέβαια μακάρι να ερχότανε. Κοιτάμε μπροστά για τη ρεβάνς της Δευτέρας στο κλειστό του Μίλωνα και μονόδρομος η νίκη».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ