1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2024 22:03

Κριστιάν Τσιτιγκόι: «Ο Μίλωνα είχε περισσότερες λύσεις» (vid)

O προπονητής του Άθλου Κριστιάν Τσιτιγκόι δήλωσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που δείξαμε στα δύο σετ μέχρι το 23. Αρχίσαμε να παίζουμε όπως πρέπει, σε μπλοκ- άμυνα και στο σερβίς μας, ανεξάρτητα αν βρισκόμασταν μπροστά ή πίσω στο σκορ. Ωστόσο μετά το 20, έγιναν και πάλι κάποια λάθη, που έχουν να κάνουν περισσότερο με την τεχνική. Δεν μπορείς να παίζεις μονοδιάστατα, πρέπει να έχεις εναλλακτικές λύσεις και δεν γίνεται κάποιοι παίκτες να παίρνουν ελάχιστους πόντους και να μην βοηθούν την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Περιμέναμε την τακτική του Μίλωνα, ξέραμε πως ο αντίπαλός μας παίζει πολύ με τους κεντρικούς του, ιδιαίτερα σε καλή υποδοχή. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε ήταν να τους βγάλουμε μακριά από τον φιλέ για να δυσκολέψουμε την ανάπτυξή τους, ωστόσο έπαιξαν και πάλι από το κέντρο. Αυτό που έκανε τη διαφορά σχετικά με εμάς στο σημερινό παιχνίδι ήταν ότι ο Μίλωνας είχε περισσότερες επιθετικές επιλογές στους ακραίους και σε διαγώνιο, από τη ζώνη 2 και 4».

Ο ακραίος του Άθλου Ζακάρι Χούτσεσον είπε: «To αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε. Δεν μας χαροποιεί το αποτέλεσμα και η εμφάνιση. Είχαμε κάνει τα πλάνα μας, είχαμε δουλέψει πολύ για αυτόν τον αγώνα μαζί με τον προπονητή μας. Θέλαμε αυτή τη νίκη ειδικά στο γήπεδο μας παρουσία των φιλάθλων μας. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν είχαμε συνέχεια. Θέλαμε τη νίκη για να μείνουμε κοντά στην 4η θέση αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για κάτι καλύτερο. Οι αγώνες κρίνονται στην ετοιμότητα των ομάδων μετά τον 20ο πόντο. Δυστυχώς εμείς σε αυτά τα κρίσιμα σημεία χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε αυτή την αδυναμία».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ