1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2024 02:59

Χριστοφιδέλης: «Χάσαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν»

 Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιιδέλης υποστήριξε  για την ήττα απο τον Παναθηναϊκό:

 «Ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα είχαμε τις στιγμές μας στο παιχνίδι αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Σίγουρα όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και φτάνεις στο τελειώματα των σετ, μετρά η εμπειρία και η προσωπικότητα. Θεωρώ ότι στα δύο πρώτα σετ κρίθηκαν σε αυτούς τους τομείς. Ασφαλώς δεν θα αφήσω να χαλάσει την καλή εικόνα της ομάδας το 3ο σετ. Υπήρχε απογοήτευση, όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι εκπροσωπούμε μία ομάδα που έχει τον κόσμο της που τη στηρίζει.

Δεν δικαιολογείται αυτή η κατάρρευση. Αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Εμείς απόψε χάσαμε ευκαιρία, καθώς ο Παναθηναϊκός σε πολλά σημεία του παιχνιδιού του υστέρησε και κυρίως στο σέρβις. Θέλουμε βαθμούς ακόμα και απέναντι στις ομάδες τις πρώτης τετράδας. Η παρουσία των φιλάθλων μας γέμισε χαρά απόψε. Προφανώς έπαιξε καθοριστικό ρόλο το όνομα του αντιπάλου, όμως είναι σημαντικό να έχουμε στα γήπεδα παιδιά και γονείς που απολαμβάνουν όμορφο θέαμα».

Ο διαγώνιος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Στεφάν Οκοσάνοβιτς δήλωσε: «Το πρώτο σετ του αγώνα θεωρώ ότι ήταν καθοριστικό. Η εμπειρία των αθλητών του Παναθηναϊκού και ίσως στιγμές ατυχίας της ομάδας μου ήταν αυτές που το έκριναν. Προσπαθήσαμε πολύ όμως κάναμε αρκετά λάθη τα οποία δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θέλω να σταθώ στην αποψινή παρουσία των φιλάθλων στο Ζηρίνειο. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική με πολλά παιδιά να μας στηρίζουν. Προσωπικά χάρηκα πολύ για αυτή την εικόνα στις κερκίδες και θα προσπαθήσουμε με τους συμπαίκτες μου να τους δώσουμε χαρές στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ