1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2024 02:30

Γιάννης Ορφανός: «Το σερβίς του Μίλωνα έκρινε το ματς» (vid)

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός δήλωσε:

 

 «Είναι ένα 3-0 που σίγουρα δεν είναι εκατό τοις εκατό αντιπροσωπευτικό γιατί τα δύο σετ όντως κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Θεωρώ αυτό που έκρινε σήμερα το ματς είναι το σέρβις του Μίλωνα, γνωρίζαμε ότι μέσα στην έδρα του έχει πολύ καλό σέρβις, αυτό βγήκε σήμερα και μας δυσκόλεψε στην ανάπτυξη μας. Αντίθετα εμάς το σέρβις δεν ήταν αυτό που έπρεπε για να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο πασαδόρο τον Χέρ που ξέραμε την αξία αυτού του παίκτη και μετά από το σέρβις νομίζω ότι κρίθηκε το ματς. Καταρχάς ο πρωταρχικός στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στην Volley League, αυτός είναι ο νούμερο ένας στόχος και όλοι οι άλλοι στόχοι έπονται. Όσο αφορά το κομμάτι της καινούριας ομάδας, έγιναν κάποιες προσθήκες με τον Παπαλεξίου που έχει κάνει λίγες προπονήσεις μαζί μας αλλά και ο ξένος ο Χέιζελντεν που και αυτός έχει δέκα μέρες οπότε ευελπιστώ στο επόμενο παιχνίδι και τις μεθεπόμενες εβδομάδες θα έχουμε χρόνο να δουλεψουμε όλοι μαζί, ώστε να πάμε στα τελευταία τρία κρίσιμα ματς και η ομάδα θα δείξει άλλο πρόσωπο».

Ο αρχηγός του Πήγασου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης: « Σίγουρα ήταν ένα ματς που το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Θεωρώ ότι κάναμε ένα δώρο στον Μίλωνα τους τρεις βαθμούς χωρίς τουλάχιστον να πάρουμε κάποιο σετ. Ήμασταν πολύ κοντά, στο τελείωμα είναι καθοριστικές οι φάσεις και πρέπει μια μπάλα να τελειώσει έστω κι αν είναι οι συνθήκες δύσκολες έτσι ώστε να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη από τον ένα πόντο, ένα σετ μέχρι μέχρι το ματς. Η αλήθεια είναι ότι δυναμώνουμε, η χρονιά φτάνει στο μέσο του δεύτερου γύρου και πρέπει να δώσουμε τα πάντα, σκληρές προπονήσεις, πιο πολύ θέληση, πιο καθοριστική έτσι ώστε να φτάνουμε πιο εύκολα στη νίκη από τον πόντο του σετ και μετά του αγώνα για να περνούμε τους βαθμούς. Τώρα όσο αφορά τις άλλες διοργανώσεις, ότι έρθει είναι καλύτερο, πρώτος μεγάλος στόχος είναι η παραμονή εύκολα έτσι ώστε να πλασαριστούμε στις θέσεις που βγάζουν στην Ευρώπη. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, θα είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός, βλέπουμε ότι τα ματς είναι κλειστά οπότε προσπάθεια και πείσμα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ