1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2024 02:27

Σάκης Ψάρρας: Η αφιέρωση στον πρόεδρο, ο Νανόπουλος και η Λούνεμπoυργκ (vid)

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε:
«Θα ήθελα να αφιερώσουμε τη νίκη και να πούμε περαστικά στον πρόεδρο του ΤΑΑ τον Κώστα Παπασταθόπουλο οποίος έχει ένα πρόβλημα υγείας. Του αφιερώνουμε τη νίκη και ευχόμαστε γρήγορα περαστικά και να είναι πάλι κοντά μας στις κερκίδες. Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι, εντάξει, εμείς παίζουμε με μια λύση λιγότερη, όπως ξέρετε γιατί δεν έχουμε τον Πολουγιαν, αυτό μας κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά είχαμε έναν Νανόπουλο οποίος με τέτοια νούμερα σήμερα ήταν εξωπραγματικός και να του πω συγχαρητήρια. Τον ξέρω, τον πιστεύω, τον βάζω να παίξει από πέρυσι. Μαθητής τρίτης λυκείου ήτανε και έχει όλα τα φόντα, όλα τα χαρακτηριστικά να πάει πολύ ψηλά αρκεί το μυαλό του να μείνει μέσα στο κεφάλι και πάνω σε αυτό δουλεύω. Κατά τ' άλλα ο Πήγασος μας δημιουργεί πάντα προβλήματα, είναι μία ομάδα η οποία μας παίζει καλά. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στο δεύτερο και στο τρίτο σετ σχετικά στο τελείωμα του θα έλεγα, αλλά καταφέραμε με σωστές επιλογές στο σέρβις, μπλοκ, άμυνα και εδώ θα εξάρω και την παρουσία ενός άλλου παιδιού τρίτης λυκείου του Κοντοστάθη που μπήκε σήμερα μέσα και έδωσε κι αυτός τις λύσεις τη στιγμή που έπρεπε. Καταφέραμε λοιπόν με λύσεις στο σερβίς, μπλοκ άμυνα στα τελειώματα του σετ να κερδίσουμε το παιχνίδι καθαρά. Θα είναι περιττό να σας πω ότι το μυαλό μας, το σώμα μας ήτανε στο παιχνίδι της Τετάρτης στη Γερμανία. Εάν θέλετε ρισκάροντας και λίγο κάναμε και μια προσομοίωση για το πώς θα παίξουμε απέναντι στους Γερμανούς χωρίς να το ξέρουν οι παίκτες αυτό αλλά έγινε, καταλαβαίνετε ότι όλοι είμαστε στόχευση ήτανε και είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης, να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, είναι η διαφήμιση του Ελληνικού βόλεϊ τα παιχνίδια στην Ευρώπη και εκατό τοις εκατό το μυαλό μας είναι προσανατολισμένο στο να μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην Γερμανία. Ο Πολουγιαν είναι ακόμα άγνωστο πότε θα επιστρέψει, έχει κάνει μια επέμβαση η οποία είναι λίγο ιδιαίτερη. Θεωρούμε στον επαναληπτικό με τους Γερμανούς θα είναι κοντά μας».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα για τον Α.Ο.Ν.Σ Μίλων Αλέξανδρος Νανόπουλος δήλωσε: «Ξέραμε ότι ο Πήγασος φέτος μας έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Είχαμε χάσει 2 φορές για το λιγκ Καπ και γι το πρωτάθλημα. Περιμέναμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως και ήτανε παρόλοτο 3-0. Αυτό που μας είχε πει και ο κοουτς είναι ότι για να κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε. Πιστεύω σε κάποια σημεία του παιχνιδιού φάνηκε, ήμασταν πολύ υποτονικοί, αλλά σιγά-σιγά βρήκαμε τον ρυθμό μας και γυρνάγαμε πολλές φορές στο σκορ και περνάμε τα σετ και το παιχνίδι. Σίγουρα βοήθησε πολύ το καλό σέρβις που κάναμε σήμερα και το μπλόκ. Η Ομάδα έχει τα ψυχικά αποθέματα να γυρνάει και σκορ και να παίρνει και προκρίσεις όπως το έχουμε δει και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνέχεια και στην Ευρώπη. Πιστεύω είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχαμε στο πλάνο μας το παιχνίδι με τον Πήγασο, τώρα είναι το παιχνίδι στην Γερμανία θα κάτσουμε με τον προπονητή να αναλύσουμε την αντίπαλη ομάδα και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ