1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2024 22:51

Ορφανός: «Εκπληκτικό το σερβίς του Ολυμπιακού, δίκαιη η νίκη του»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης κ. Γιάννης Ορφανός δήλωσε:

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης κ. Γιάννης Ορφανός: « Ξέραμε από την αρχή ότι αν ο Ολυμπιακός παίξει με την βασική ομάδα είναι τέτοια η ποιότητα των αθλητών και εντός έδρας το γνωρίζα ότι το σέρβις του είναι καταπληκτικό, το εκμεταλλεύτηκε στα τρία σετ και νομίζω δίκαια ήρθε η νίκη του Ολυμπιακού. Εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί, μπήκαμε όντως πολύ δυνατά στο πρώτο σετ, εκμεταλλευτηκαμε ότι μας άφησε ο Ολυμπιακός να πάρουμε, πήραμε το πρώτο σετ.

Δυστυχώς εκεί στο 3ο σετ μέχρι τα μέσα ήμασταν πολύ κοντά, εκεί εκμεταλλευτηκαμε δύο φάσεις για να περάσουμε μπροστά αλλά πάλι ο Ολυμπιακός με σέρβις του Κουμεντάκη βρήκε τις λύσεις οπότε ήρθε το τρίποντο για τον Ολυμπιακό. Τα πρώτα δείγματα για τον Αυστραλό παίκτη είναι θετικά, αν σκεφτούμε ότι έχει κάνει προπόνηση με την ομάδα μόνο τρεις μέρες και έχει ταξιδέψει από Καναδά και τώρα πάλι ταξίδι στην Αθήνα είδαμε θετικά στοιχεία και ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει στο μέλλον γιατί τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας είναι πάρα πολύ δύσκολα. Στην παρούσα φάση δεν κοιτάμε κάτι, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου που κλείνουν οι μεταγραφές θα δούμε.

Η δυσκολία δεν είναι ότι υποβιβάζεται ένας, η δυσκολία είναι ότι είναι πέντε ομάδες που αυτή τη στιγμή έχουν διαφορά 2-3 πόντους. Πιστεύω ότι αυτό που θα κρίνει το πρωτάθλημα και το ποιοι θα παίξουν τα πλέι άουτ είναι τα μεταξύ μας παιχνίδια οι πέντε ομάδες αυτές, εκεί οι πόντοι μετράνε διπλοί οπότε εκεί πέρα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, εμάς αυτά τα παιχνίδια είναιι προς το τέλος του πρωταθλήματος και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι την τελευταία μέρα».

Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Κώστας Προύσαλης: « Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τις συνθήκες που προσφέρει στους αθλητές του και στις φιλοξενούμενες ομάδες. Το γήπεδο είναι το καλύτερο γήπεδο που μπορεί να παίξει ένας αθλητής βόλεϊ, είναι πανέμορφο το έχουν δημιουργήσει πάρα πολύ ωραία είναι ζεστό, οπότε ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα να έρθουμε να παίξουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο που δεν είχε κοσμο πάρα της άδικης τιμωρίας θα έλεγα εγώ.

Ο αθλητής χαίρεται να παίζει με κόσμο, τον βοηθάει πόσο μάλλον όταν παίζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Το σημερινό παιχνίδι ξέραμε ότι δεν εξαρτάται από εμάς αλλά από τις ορέξεις του Ολυμπιακού. Ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε στο πρώτο σετ να κάνει κάποιες αλλαγές, να βάλει παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, το εκμεταλλευτήκαμε, το πήραμε. Με την είσοδο του Ινταλγκο άλλαξε το παιχνίδι, άλλαξε το σέρβις του, άλλαξε η πίεση.

Εμείς δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε και ήρθε δίκαια η ήττα. Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε την είσοδο του καινούριου διαγωνιου, θέλουμε να τον εντάξουμε στην ομάδα για να δούμε αν μπορεί να μας βοηθήσει και να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας. Υπάρχουν δύο γκρουπ, οι πρώτες τέσσερις ομάδες και μετά από πέντε μέχρι δέκα. Πέντε μέχρι δέκα θα είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό και πολύ ενδιαφέρον. Εμάς ο στόχος είναι να μείνουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατηγορία.

Συνεχίζουμε να έχουμε τρια δύσκολα παιχνίδια, θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε και μετά έχουμε με Ορεστιάδα, Κηφισιά και Καλαμάτα εκεί πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουνε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Κοιτάω το σώμα μου, κάθε χρόνο με τον γυμναστή μου κάνω την αυτοκριτική για να δούμε που είμαστε και όσο υπάρχουν προτάσεις θα παίζω. Μου αρέσει να παίζω, μου αρέσει να είμαι στο γήπεδο κι ας έρθει κάποιος πιο νέος να με βγάλει από το γήπεδο».

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ