1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2024 22:32

Καστελάνι: «Δείξαμε χαρακτήρα, το μυαλό μας είναι πλέον στη Ζιράτ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι είπε για τη νίκη κόντρα στον Πήγασο:

 «Παίζαμε μετά από ένα σκληρό ματς, το πρόγραμμά μας είναι βαρύ. Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενος για σήμερα. Παρά την κούραση, η ομάδα έδειξε πολύ καλό χαρακτήρα, καλή νοοτροπία. Ο αγώνας με τη Ζιράτ είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν. Εχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο».

Σε ερώτηση εάν προτιμάει πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ ή πρόκριση στο CEV Cup όπου υπάρχουν ελπίδες κατάκτησης ο Καστελάνι είπε: «Η φιλοσοφία μου είναι πάντα η νίκη. Με ενδιαφέρει πάντα η καλή εμφάνιση και η νίκη. Αφού το πετύχουμε αυτό στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει και σε ποια διοργάνωση θα συνεχίσουμε».

Ο νεαρός κεντρικός του Ολυμπιακού Βαγγέλης Βαΐόπουλος που αγωνίστηκε και είχε πολύ καλή παρουσία δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Πήγασο για την προσπάθεια που έκανε και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Εμείς προερχόμασταν από μία δύσκολη εβδομάδα και μία τεράστια νίκη επί της ZAKSA. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Δύο μέρες μετά είχαμε αγώνες πρωταθλήματος.

Όλες οι ομάδες απέναντι μας θέλουν να παίζουν καλά και αυτό έκανε και ο Πήγασος. Εμείς έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι. Βοήθησαν κι εγώ όσο μπορούσα από τη στιγμή που μου έδωσε την ευκαιρία ο κόουτς. Έκανα σερβίς κυρίως στη θέση 1 επειδή μου το ζητούσε ο προπονητής όλη την εβδομάδα.

Δικαιώθηκε για αυτό και τον ευχαριστώ για την πολύ καλή προπόνηση. Είτε είδε την αδυναμία του Πηγάσου, είτε είδε πως εμένα μου ταιριάζει καλύτερα σερβίς στη θέση 1. Οτι και να είναι από τα δύο με βοήθησε πολύ. Η παρουσία μου δίπλα σε σπουδαίους κεντρικού όπως ο Παγιένκ, ο Τζούριτς και ο Γκουσταβάο μου δίνει την ευκαιρία να γίνω καλύτερος».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Νίκος Ζουπάνι είπε: «Όπως έχουμε ξαναπεί, το πρωτάθλημα φέτος δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και αυτό φάνηκε στο πρώτο σετ, που παρουσιαστήκαμε κάπως μουδιασμένοι. Όμως, με το βαρύ μας όπλο, το σερβίς, φτάσαμε στην επικράτηση. Ο μεγάλος μας στόχος έρχεται την Τετάρτη και εκεί θα ρίξουμε την προσοχή μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ