1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2024 23:40

Γιάννης Ορφανός: «Το απόλυτο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός τόνισε:
«Είμαι πλήρως ικανοποιημένος πήραμε καθαρό τρίποντο, βαθμούς που χρειαζόμασταν και γνωρίζαμε ότι τους θέλουμε. Πήραμε το απόλυτο σε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Σε ένα ματς που κρίθηκε εντελώς στις λεπτομέρειες, σε ένα ματς που βρεθήκαμε και στα τρία κερδισμένα σετ που έχουμε να κυνηγάμε τον Φοίνικα Σύρου. Ξέραμε ότι δεν θα είμαστε η ομάδα που ήμασταν, έχουμε μια πολύ σοβαρή απώλεια με τον πασαδόρο μας τον Κώστα Προύσαλη που έχει μια ίωση, το γνωρίζαμε από την αρχή, παρ' όλα αυτά όλα εξελίχθηκαν καλώς πήραμε το τρίποντο και συνεχίζουμε. Η επόμενη αναμέτρηση είναι με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, έχουμε μια σειρά με δύσκολα ματς μπροστά μας γι' αυτό έχουν αξία σήμερα οι βαθμοί. Έχουμε μια νέα προσθήκη τον καινούριο διαγώνιο, πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει. Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να έχει υγεία, τίποτα άλλο, αυτό μας έχει κοστίσει αυτό τον καιρό ότι πάντα παίζουμε με προβλήματα και αρρώστους. Αυτό που θα ευχηθώ είναι να έχουμε υγεία και από εκεί και πέρα θα τον βρούμε τον δρόμο μας».

Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Χρήστος Γιαμακιδης δήλωσε:

«Αρχικά καλή χρονιά σε όλους με υγεία, είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι μετά τις διακοπές. Πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήταν ένα ντέρμπι και βαθμολογικά, οι δύο ομάδες ήμασταν κοντά. Είχαμε και οι δύο απουσίες ωστόσο πιστεύω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα στις τελευταίες φάσεις, δηλαδή ήταν πολύ κρίσιμο και στο 1ο και 2ο αλλά και στο τελευταίο σετ που καταφέραμε και τελειώσασε κάποιες σημαντικές μπάλες και κλείσαμε τα σετ. Στο 3ο σετ θεωρώ πως υπήρξε μια χαλάρωση, αν και πήραμε τα δύο πρώτα σετ δύσκολα θεωρώ πως ξέφυγε το σκορ στην αρχή και δεν καταφέραμε να το γυρίσουμε όπως κάναμε στο 2ο σετ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ