1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2024 23:34

Τσέντομιρ Ίλιτς: «Παίξαμε αρκετά καλά ενώ είχαμε αρκετές απουσίες»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς δήλωσε:
«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Πήγασο για τη νίκη και συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μαχητικότητα που δείξανε, παρόλο που χάσαμε 3-1. Εμείς παρουσιαστήκαμε σήμερα με αρκετές απουσίες, αρκετοί βασικοί παίκτες λείπουν από την ομάδα, αλλά σε γενικά πλαίσια καθόλη τη διάρκεια του ματς ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, παίξαμε αρκετά καλά. Είχαμε πάρα πολύ καλό μπλοκ, λειτούργησαν πράγματα τα οποία έχουμε δουλέψει εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά στα κρίσιμα σημεία, σε κάποιες φάσεις έλειπε η εμπειρία, ο παίκτης που θα μπορούσε να πάρει το βάρος να καθαρίσει κάποιες φάσεις».

Ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου Σπύρος Μπαρμπούνης δήλωσε:

«Κάθε φορά που παίζω προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, εγώ και όλοι οι συμπλέκτες μου και αυτό φαίνεται νομίζω. Κατά τη γνώμη μου κάναμε αρκετά εύκολα λαθάκια τα οποία μας στοίχισαν το σετ κυρίως στα τελειώματα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μας, είχαμε κάποιες απουσίες, τραυματισμούς αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Συνεχίζουμε, δουλεύουμε καθημερινά γι αυτό και προχωράμε, μόνο ανοδικά κοιτάμε. Επόμενη αγωνιστική με την Ορεστιάδα στην έδρα μας, ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και αυτό, θεωρώ ότι θα δώσουμε και πάλι τον καλύτερο μας εαυτό, εννοείται ότι στοχεύουμε τη νίκη. Θα ξεκινήσουμε προπονήσεις, θα παλέψουμε γι αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα καταφέρουμε να πάρουμε ένα ακόμα παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ