1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-12-2023 01:05

Τσιτιγκόϊ - Μπεκ: «Δεν επιτρέπεται, κάνουμε συνέχεια τα ίδια λάθη»

O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Τσιτιγκόϊ χτύπησε «καμπανάκι» σε όλους τους παίκτες στις δηλώσεις που έκανε:

 «Δεν ξέρω τι να πω… Συνεχώς το ίδιο σενάριο. Ξεκινάμε παίζουμε πολύ καλά, ακολουθούμε την τακτική μας, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και μετά συμβαίνουν αλλαγές στο παιχνίδι μας. Σήμερα ειδικά ότι κάποιοι έπαιξαν για τους εαυτούς και δεν έκαναν αυτά που έπρεπε στο γήπεδο. Κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο, δεν έγιναν αυτά που λέμε, από κει και πέρα δεν μπορέσαμε να επανακάμψουμε και να διεκδικήσουμε ξανά το ματς μέχρι τέλους. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Κάνουμε αυτό που πρέπει, παίζουμε όπως πρέπει, αυτό είναι το επίπεδο, μέχρι ένα σημείο πάμε πολύ καλά και μετά κάτι αλλάζει. Δεν είναι ότι κάνει κάτι ο αντίπαλος η ο προπονητής τους αλλάζει τακτική η στοχεύουν σε κάτι άλλο… Είναι ότι από τη δική μας συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο οδηγούμαστε συνέχεια στην ίδια κατάσταση.

Έχει συμβεί το ίδιο 6-7 φορές φέτος, παίζουμε πολύ καλά, έχουμε όλους του αντιπάλους μας κάτω, παίζουμε ελκυστικό βόλεϊ, αλλά αυτό που συμβαίνει μετά είναι κάτι το ανεξήγητο. Δεν είναι φυσιολογικό. Έχει να κάνει αποκλειστικά με τον καθένα. Στην προπόνηση δουλεύουμε όπως πρέπει, κάνουμε αυτά που πρέπει, με συγκεκριμένη στόχευση και όντως αυτά που κάνουμε βγαίνουν στο γήπεδο. Ένα σύστημα η δουλεύει και λειτουργεί ή δεν δουλεύει. Από κει και πέρα είναι θέμα νοοτροπίας και ατομικότητας. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη. Εγώ και ο οποιοσδήποτε προπονητής δίνω κάποιες εντολές, προπονώ την ομάδα μου και αν τα πάω καλά, είμαι εδώ και συνεχίζω. Αν δεν τα πάω καλά μπορώ να απολυθώ. Αλλά από τη στιγμή που κάνω σωστά τη δουλειά μου, θα πρέπει και οι υπόλοιποι να ακολουθήσουν. Δεν επιτρέπονται ξανά τέτοια ατομικά λάθη και να κοιτάει ο καθένας το “εγώ” του».

Ο ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας Μοχάμαντ Ρέζα Μπέικ είπε: «Ξεκινήσαμε παίζοντας πολύ καλά για δύο σετ και προηγηθήκαμε με 2-0. Στα επόμενα όμως 3 σετ νομίσαμε πως τελείωσε το ματς, νικήσαμε και παρατήσαμε την προσπάθεια. Θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, καθώς πάντα μετά τα δύο σετ παύουμε να είμαστε μαχητικοί. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου, πιστεύω σε αυτήν και ελπίζω από το νέο χρόνο να δουλέψουμε σκληρότερα για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας που πάντα μας υποστηρίζουν και τους ευχαριστώ για αυτό».

 

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ