1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-12-2023 00:48

Χριστοφιδέλης-Βελούδης: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

 O Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης σχολίασε για την μεγάλη νίκη ανατροπή της ομάδας του κόντρα στον Άθλο:

 «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι περάσαμε μία δύσκολη περίοδο. Δεν περιμένουμε να έρθουν παίκτες και να βρούμε μαγικό «ραβδάκι» ούτε οι υπάρχοντες παίκτες να μεταμορφωθούνε. Χρειαζόμαστε χρόνο. Είχαμε κάνει την αρχή την προηγούμενη εβδομάδα νικώντας τον Πήγασο και σήμερα δώσαμε συνέχεια απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα όπως ο Άθλος. Μετά το 2ο σετ καταφέραμε και βρήκαμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, καθάρισε το μυαλό μας, ακολουθήσαμε το πλάνο μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Εύχομαι χρόνια πολλά και χαρούμενες εορτές σε όλους».

 

Ο λίμπερο της Κηφισιάς που τη σεζόν 2022-23 αγωνίζονταν στον Άθλο (με δύο νίκες 3-2 επί της Κηφισιάς) Σπύρος Βελούδης δήλωσε: «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και κάναμε μία μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Άθλο και μάλιστα σε μία δύσκολη έδρα. Αυτή η νίκη έχει τεράστια σημασία για εμάς και έρχεται μετά από αυτή με τον Πήγασο στο Ζηρίνειο. Μετά το δεύτερο σετ διαπιστώσαμε ότι η Ορεστιάδα δεν μας πίεσε όσο στην αρχή. Πιέσαμε και είδαμε ότι δεν είναι άτρωτοι. Βελτιώσαμε την απόδοσή μας σε όλους τους τομείς, αποφύγαμε τα λάθη και ήρθε το αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα έστω και ως αντίπαλος στην Ορεστιάδα. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους που τη στηρίζουν και αγαπούν τους παίκτες, όπως έκαναν και με εμένα πέρσι».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ