1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-11-2023 01:02

Ψάρρας: «Συνεχίζουμε τις ημέρες δόξας του Μίλωνα»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσεγια την επιτυχία της ομάδας του:
«Είναι ένα καλό σκορ αλλά δεν είναι σκορ πρόκρισης το 3-0. Τα πάντα κρίνονται στον δεύτερο αγώνα. Θα προετοιμαστούμε για πιο δύσκολο αγώνα στην Αυστρία. Θα είμαστε έτοιμοι για αυτό αλλά από απόψε το μυαλό μας είναι στον αγώνα με τον Άθλο. Δε μπορούμε να χαλαρώσουμε δευτερόλεπτο. Πρέπει να μανατζάρουμε όλη αυτή την κατάσταση. Οχι μόνο σε δυνάμεις, σε ενέργεια, συγκέντρωση.

Να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και αργότερα σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο. Πράγματι συνεχίζουμε τις ημέρες δόξας του Μίλωνα. Ο συμπαθής αυτός σύλλογος αυτός έχει προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και χαιρόμαστε να δίνουμαι χαρά σε αυτό το σωματείο και στον κόσμο του βόλεϊ. Αξίζει πολλά ο Μίλωνας. Και όλο το ελληνικό βόλεϊ ανεβαίνει με αυτές τις εμφανίσεις του Μίλωνα. Δίνουμε νίκες στο ελληνικό βόλεϊ. Παλαιότερα οι ομάδες απέφευγαν τα κύπελλα Ευρώπης αλλά ο Μίλων για δεύτερη χρονιά παρουσιάζει πολλά στο άθλημα και στο φίλαθλο κόσμο. Η Ζαντρούγκα έχει καλή ομάδα με καλό πασαδόρο. Η διαχείρηση της ρεβάνς θα είναι δύσκολη αλλά προέχει ο Άθλος».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ