1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-11-2023 22:00

Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς: «Ποτέ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στο Ζηρίνειο – Χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα»

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ετοιμάζεται για τον σπουδαίο αυριανό αγώνα (22/11, 19:00) με τη Γαλατάσαραϊ για τους 32 Challenge Cup στο Ζηρίνειο.
Η Γαλατά το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε ριζικές αλλαγές, αλλά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, όντας στην 3η θέση με ρεκόρ 7 νίκες και 1 ήττα (3-2 στο ντέρμπι με τη Φενέρ) ενώ στις τάξεις της μεταξύ άλλων υπάρχει κι ο παλιόφιλος Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς.

Ο 34χρονος Σέρβος ακραίος ο οποίος αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα των Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Φοίνικα Σύρου, Ολυμπιακού και δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τη χώρα μας.

«Είναι λίγο περίεργο που είμαι εδώ για ένα ευρωπαϊκό ματς και θα παίξω αντίπαλος ελληνικής ομάδας, αλλά πάνω απ’ όλα είμαι χαρούμενος που γύρισα έστω για 2 μέρες. Ξέρουν όλοι πόσο αγαπάω την Ελλάδα και τους Έλληνες», είπε στο volleyball.gr σε άπταιστα ελληνικά και συνέχισε αναφερόμενος στον αγώνα:

«Σίγουρα θα είναι δύσκολο ματς και είδαμε πόσο καλά έπαιξα η Κηφισιά με τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο γήπεδο και ξέρω πολύ καλά ότι είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις εδώ. Ισχύει ότι είμαστε φαβορί, το δεχόμαστε αλλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Ο Νίκολα μετά την πατρίδα του, την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Πολωνία και την Ιταλία βρέθηκε το καλοκαίρι για πρώτη φορά στην Τουρκία και μιλώντας για το πρωτάθλημα εκεί μας είπε: «Είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα όσον αφορά τον κόσμο. Εδώ οι μεγάλες ομάδες έχουν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, αλλά και στην Τουρκία στα μεγάλα ντέρμπι γεμίζουν τα γήπεδα. Νομίζω ότι το επίπεδο είναι πιο υψηλό από το ελληνικό και σίγουρα είναι διαφορετικά τα οικονομικά δεδομένα».











Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ