1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2023 00:03

Ανδρεόπουλος: «Νικήσαμε χωρίς απώλειες» Κοντοστάθης: «Πήραμε σημαντικό τρίποντο»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε για τη μεγάλη νίκη στην Ορεστιάδα:

«Κάναμε πολύ καλά τα δύο πρώτα σετ. Τακτικά πήγαμε καλά αλλά μετά από δικά μας λάθη βάλαμε τον Άθλο στον αγώνα. Χάσαμε το 3ο σετ. Ο Άθλος πράγματι έπαιξε πολύ καλά και μείωσε. Το 4ο σετ ήταν πολύ δυνατό, είχε ποιότητα, είχε δύναμη και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που στα τελειώματα ήμασταν καλοί και πήραμε τη νίκη χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Η ομάδα του Άθλου είναι πολύ καλή.

Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τα σετ έστω και στα τελειώματα των σετ. Η είσοδος του Φράγκου έγινε για να βελτιώσουμε την υποδοχή στο φλοτ σερβίς του Άθλου. Ο Φράγκος είναι πολύ καλός στην υποδοχή με τα δάκτυλα στα φλοτ και όπως είδατε μας βγήκε. Πάντα ο Παναθηναϊκός είχε πολύ κόσμο στον Έβρο και πάντα όποτε παίζουμε εδώ μας έχουν στηρίξει και φυσικά τους ευχαριστούμε».

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: «Λίγες ομάδες θα περάσουν αλώβητες με καθαρό σκορ από την Ορεστιάδα. Συγχαρητήρια στον Άθλο για την εμφάνιση. Εμείς είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Πρέπει να το δούμε και να το διορθώσουμε στο μέλλον. Είχαμε την ευκαιρία να κλείσουμε το ματς με 3-0 αλλά δεν το κάναμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κάποιο βαθμό εδώ. Παλέψαμε όμως και πήραμε αυτο το σημαντικό τρίποντο.

Πρέπει να μαζέψουμε το μυαλό μας και να προετοιμαστούμε γιατί πάμε για δύσκολο αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν. Περιμέναμε πως ο Άθλος θα μας πίεζε με το σερβίς. Κάποιες φορές αντέξαμε και κάποιες φορές όχι. Δεν παίζουμε μόνοι μας και ο Άθλος σήμερα έπαιξε πολύ καλά. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν σήμερα η δύναμη μας. Ηταν σα να παίζαμε στην έδρα μας. Μας βοήθησαν να νικήσουμε στο τέλος τον αγώνα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ