1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2023 22:07

Χριστοφιδέλης: «Κρατάμε την απόδοση στα τρία σετ» Βελούδης: «Αδικήσαμε τους εατούς μας»

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για την ηττα απο τον Ολυμπιακό:

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ του αγώνα το οποίο ήταν εντελώς λάθος στη συνέχεια ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και παίξαμε αρκετά καλά. Είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας και σίγουρα αν και δεν πήραμε κάποιο βαθμό, κρατάμε τα τρία σετ. Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Όπως έχω ξαναπεί η ομάδα χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Κλείνουμε τα αφτιά μας σε ότι λέγεται και ότι γίνεται εκτός και παραμένουμε προσηλωμένοι στο τι θέλουμε να κάνουμε.

Σίγουρα υπήρχε πρόοδος. Όταν παίζεις με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που απαρτίζεται από χαρισματικούς αθλητές, στα κρίσιμα μιλάνε οι προσωπικότητες. Ο Ολυμπιακός έβγαλε τρεις απίστευτες άμυνες και πήρε τη νίκη στο 4ο σετ. Πλέον προετοιμαζόμαστε για το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στη Γαλατάσαραι την Τετάρτη στο Ζηρίνειο για το Challenge Cup. Παίζουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι από σήμερα».

Ο λίμπερο του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Σπύρος Βελούδης δήλωσε: «Τόσο με τον Φοίνικα στο League Cup όσο και απόψε με τον Ολυμπιακό κρατάμε ότι βελτιωνόμαστε. Παίζουμε μέρα με τη μέρα καλύτερα και ειλικρινά δεν θα θεωρούσα υπέρβαση αν απόψε κάναμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αξίζαμε κάτι παραπάνω και θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας.

Προσωπικά θεωρώ ότι ο αγώνας κρίθηκε στο πρώτο σετ στο οποίο δεν παίξαμε καλά Στη συνέχεια ήταν δύσκολο να κάνουμε την ανατροπή. Πλέον ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Γαλατάσαραι.  Το περιμένουμε με ανυπομονησία απέναντι σε έναν σπουδαίο σύλλογο. Νιώθουμε καλά και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ