1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2023 23:44

Ορφανός: «Βασικός στόχος επετεύχθη» Λάϊος: «Θέλουμε πέντε πόντους για να σωθούμε»

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιάννης Ορφανός υποστήριξε για τη νίκη  κόντρα στον Άθλο:

« Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ο στόχος επετεύχθη, ψάχναμε ένα δίποντο, ήρθε το τρίποντο και τώρα έχουμε σωθεί και μαθηματικά. Ναι, σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι με όλους τους αθλητές έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν. Αυτό βοήθησε ότι ξέραμε ένας τον άλλον και δεν χρειαζόταν μεγάλος χρόνος προσαρμογής, σχεδόν δεν χρειάστηκε καθόλου. Όπως είπαμε ο στόχος επετεύχθη, θεωρώ πως είναι όλοι χαρούμενοι αν και έχουμε ακόμα κάποια παιχνίδια μπροστά μας.

Σίγουρα στα επόμενα θα δώσουμε και τη συμμετοχή σε παιδιά που δεν παίξανε. Όχι, δε θέλω να συζητάω για τη νέα σεζόν όταν δεν έχει τελειώσει και δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν που τρέχει τώρα, θα ολοκληρώσουμε αυτή τη σεζόν και μετά θα κάτσουμε να μιλήσουμε για το τι θα συμβεί του χρόνου».

Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Μάκης Κανέλλος : « Τα παππούδια σήμερα έδωσαν πολλές απαντήσεις, γενικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς δίναμε, γιατί οι καλύτερες απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο. Σήμερα δώσαμε άλλο ένα μάθημα σε όσους μας αμφισβήτησαν το καλοκαίρι. Γενικά πρέπει να σεβόμαστε την πορεία κάποιων αθλητών και τον κόπο τους.

Δεν είμαστε ούτε τελειωμένοι ούτε παλιόγεροι όπως μας αποκαλούσαν. Δουλεύουμε καθημερινά, κάνουμε την προσπάθειά μας. Σήμερα δείξαμε άλλη μια φορά γιατί ο Πήγασος έμεινε τόσο άνετα, θεωρώ ότι έχουμε μείνει από την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ, απλά σήμερα είναι το τυπικό.

Ο Πήγασος βασίστηκε στο ελληνικό στοιχείο. Σε ένα μιξ έμπειρων παικτών και κάποιων νέων, εντάξει δεν έχουμε κανένα στη βασική εξάδα που είναι εικοσάχρονος. Έγιναν πολύ σωστές κινήσεις το καλοκαίρι, με μαζεμένο μπάτζετ, με πολύ έμπειρους παίκτες, καλούς παίκτες, καλούς αθλητές. Να μην ξεχνάμε και αυτό, ότι κανείς δεν έβγαλε κανένα τραυματισμό, ούτε τίποτα. Όλοι βγάλαμε μια χρονιά σερί. Θεωρώ ότι την κάναμε σωστά τη δουλειά μας και με επιτυχία. Αν συνεχίσει η διοίκηση, έτσι πιστεύω ότι και του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα. Έχουν γίνει ωραίες κινήσεις»

Ο τεχνικός του Άθλου Ορεστιάδας Γιάννης Λάιος δήλωσε: «Σήμερα δεν κάναμε όλη την τακτική που είχαμε κάνει στην προπόνηση και αυξηθήκαν τα λάθη μας. Οπότε με τόσα λάθη δικά μας, έπρεπε να κάνει κι ο αντίπαλος άλλα τόσα… Οπότε φυσιολογικά χάσαμε, μπορούσαμε ίσως να πλησιάζαμε και σε ένα σετ ακόμη, αλλά ήταν δύσκολο.

Εμείς θέλουμε ακόμη πέντε βαθμούς σε 3 παιχνίδια για να σωθούμε, θα προσπαθήσουμε για νίκη μέσα στην Κρήτη για να αυξήσουμε τη διαφορά και να μην έχουμε θέμα. Αλλά και στην Κρήτη να χάσουμε, έχουμε ακόμη το περιθώριο να κάνουμε δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια και να μείνουμε στην κατηγορία, Σε αυτό το μικρό διάστημα που έχουμε μέχρι το επόμενο ματς, αρχικά θα πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να δώσουμε στην προπόνηση λίγο παραπάνω σημασία σε σερβίς και υποδοχή».

Ο λίμπερο του Άθλου Ορεστιάδας Σπύρος Βελούδης δήλωσε: «Κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά σε κανένα φετινό παιχνίδι, σε όποια φάση και με όποιο κίνητρο, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Πήγασο. Συγχαρητήρια για τη δίκαιη παραμονή του, που ειδικά στα μεταξύ μας παιχνίδια ήταν καλός και σταθερός.

Από κει και πέρα για μας ο στόχος παραμένει ο ίδιος, παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μέσα στην Κρήτη. Πιστεύω θα ναι ένας σκληρός αγώνας, θα πρέπει να μελετήσουμε τα λάθη μας και τον αντίπαλο, ώστε να πάμε τη Μ. Πέμπτη στην Κρήτη και να πάρουμε τη νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ