1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2023 23:33

Αντωνιάδης: «Μείναμε ζωντανοί» Σδραυκάκης : «Να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα»

Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Νίκος Αντωνιάδης δήλωσε για το νέο τριποντο του ΟΦΗ στα πλέι άουτ:

«Kάναμε τη νίκη που θέλαμε. Βλέπουμε τα παιχνίδια ένα ένα. Θέλαμε νίκη για να μείνουμε ζωντανοί. Κάναμε δυο πολύ καλά πρώτα σετ. Στο τρίτο σετ καθίσαμε, η Σκύδρα έπαιξε καλά, αλλά βρήκαμε τις δυνάμεις και τη θέληση στο τελευταιο σετ, να πάρουμε το παιχνίδι.Τώρα βλέπουμε το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Αθλο, την Μεγάλη Πέμπτη.Δεν είναι στο χέρι μας.Χρειαζόμαστε στραβοπατήματα του Αθλου.Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας. Οσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος».

Ο διαγώνιος του Ο.Φ.Η. Γιώργος Τζιουμάκας δήλωσε: «Κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Η ομάδα έχει ένα φοβερό πρόεδρο. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος. Για μας, για την ομάδα, για τον πρόεδρο, για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα».

O προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε: «Είπαμε και σε άλλες φορές, το να είναι καλή η εικόνα, δεν φτάνει. Πρέπει να πάρεις και πόντους.Η ομάδα έχει υποβιβαστεί. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και η διοικούντες θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα.Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Η ζωή συνεχίζεται. Αλλοι πέφτουν, άλλοι ανεβαίνουν. Ετσι, είναι...».

Ο ακραίος του Αριστοτέλη Μιχάλης Σαρικείσογλου δήλωσε: «Εχω μεγάλη αγάπη για τον ΟΦΗ. Είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Επαιξα δυο χρόνια εδώ, πέρασα πολύ ωραία και έχω κάνει φίλους. Σήμερα ήρθα με την Σκύδρα, την ομάδα μου. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Κάνουμε μια προσπάθεια μέχρι το τέλος και δεν θα εγκαταλείψουμε Προσπαθήσαμε και πήραμε ένα σετ. Στο τέταρτο σετ, ήμασταν πάλι πάνω, αλλά εκεί δείξαμε το πρόσωπο που είχαμε όλη τη χρονιά.

Ενώ μπορούσαμε να πάρουμε κάποια σετ και κάποιους πόντους παραπάνω, δεν τους πήραμε. Κρίμα για την προσπάθεια των ανθρώπων, των αθλητών, των παραγόντων, των ανθρώπων που ετρεξαν την ομάδα και πόνεσαν. Δεν είναι καλό για κανένα αθλητή είτε νέο, είτε έμπειρο να γράφει το όνομα του σε ένα υποβιβασμό. Συμβαίνουν όμως αυτά στον αθλητισμό. Εύχομαι ότι καλύτερο στον ΟΦΗ και εύχομαι να τα καταφέρει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ