1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2023 01:31

Μιλενκόσκι: «Είμαστε κοντά, αλλά και τόσο μακριά» Ανδρεόπουλος: «Χάσαμε, αλλά παίξαμε σαν Παναθηναϊκός»

O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλεκνκόσκι, κράτησε χαμηλούς τόνους για τη δεύτερη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και στις  δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, είπε:

«Είμαι χαρούμενος, αλλά φοβάμαι γιατί είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά. Έχουμε ημέρες ακόμα για το επόμενο ματς, μιας και ακολουθεί ο ημιτελικός στο κύπελλο. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα.Σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα, έπαιξε το σερβίς και η υποδοχή.».

Απο πλευράς Παναθηναϊκου, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, σχολίασε:

«Στα πρώτα δύο σετ κρίθηκαν από το σερβίς των ομάδων. Τα υπόλοιπα δύο ήταν πολύ κλειστά, η κάθε ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άλλης, με συνέπεια να πάει το ματς στο tie break» σχολίασε αρχικά.«Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Επιτέλους, μετά από καιρό ο Παναθηναϊκός έπαιξε. Εγώ και οι παίκτες μου τον τελευταίο μήνα προσπαθούσαμε να... γυρίσουμε την κατάσταση. Σήμερα, αν και χάσαμε εμφανιστήκαμε ως Παναθηναϊκός»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ