1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2023 22:29

Χριστοφιδέλης: «Τεράστια νίκη» Σένισιτς «Πάμε για την ισοφάριση»

O προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για το μεγάλο διπλό στη Σύρο:

«Είναι μία τεράστια νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Φοίνικας και αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου. Ο Φοίνικας πλέον συγκαταλέγεται στις δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ και αποτελεί κίνητρο και πρόκληση για κάθε ομάδα να τον αντιμετωπίζει. Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τον Γιάννη Κοσμά ο οποίος έκανε καλό παιχνίδι, αντικαθιστώντας τον Γρηγόρη Κοντοστάθη. Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής στο Ζηρίνειο. Έχουμε δύο ημέρες να σχεδιάσουμε το πλάνο μας έτσι ώστε να κατακτήσουμε την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Ρέγκο Ρικάρντο του Α.Ο.Π. Κηφισιάς δήλωσε: «Είναι μία σπουδαία νίκη για την Κηφισιά. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα τις προηγούμενες ημέρες και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την απόδοσή τους. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά στο Ζηρίνειο και να κλείσουμε τη χρονιά με την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο».

 O προπονητής του Φοίνικα, Αλεξάντερ Σένισιτς τόνισε: Συγχαρητήρια στην Κηφισιά, στους κρίσιμους πόντους είχε παίκτες που τελείωσαν δύσκολες μπάλες. Εμείς είχαμε κάποια σημεία στο β’ και γ’ σετ να γυρίσουμε το σετ και κατ’ επέκταση και το παιχνίδι. Αύριο θα δω με ποιους παίκτες μπορούμε να πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Είχα κάποιους παίκτες που είναι τραυματίες, οπότε έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές, όπως αυτή του Φουρτάδο, που βοήθησε. Θα το κρίνω τις επόμενες μέρες πώς θα πάμε στην Κηφισιά.

Θα δουλέψουμε περισσότερο στο ψυχολογικό τις επόμενες μέρες, ώστε να ανατρέψουμε το τωρινό σκορ. Έχουμε κάποιες “τρύπες”, όπως ο Γιώργος ο Παπαλεξίου, που λείπει, αλλά θα προσπαθήσουμε με διάφορους τρόπους να γεμίσει το ρόστερ και να εμφανιστούμε όσο πιο δυνατοί και φρέσκοι κόντρα στην Κηφισιά."

Γιάννης Ρουμελιωτάκης (Ακραίος Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ): Η αλήθεια είναι ότι μας έχει επηρεάσει το ότι έχουμε βγει εκτός στόχων. Παρόλα αυτά έχουμε και άλλα παιχνίδια μπροστά μας για την κατάταξη 5-6, προσπαθήσαμε να αφήσουμε πίσω μας τα προηγούμενα και να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια. Αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς. Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε καλή εμφάνιση σήμερα ώστε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να το αφήσουμε πίσω και να πάμε στην Αθήνα να παίξουμε καλύτερα για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Να δώσουμε λίγο περισσότερο ψυχή, να χαρούμε το παιχνίδι και να δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ