1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2023 23:31

Χουσίδης: «Κρατάμε τον ένα βαθμό και προχωράμε»

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης δήλωσε
«Ξεκινήσαμε νωθρά το παιχνίδι και αρκετά νευρικά. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε το πρώτο σετ στα σημεία, ενώ στο δεύτερο πήρε προβάδισμα ο Πήγασος από την αρχή. Θεωρώ πως τα πετάξαμε σχετικά εύκολα. Ο Πήγασος είναι ανταγωνιστική ομάδα και του αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως συγχαρητήρια αξίζουν και στους παίκτες μου που έπαιξαν 3 παιχνίδια σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Βέβαια αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το παιχνίδι, όμως στο τάι μπρέικ φάνηκε η κούραση. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν μας πτοεί κάτι, κρατάμε τον έναν βαθμό και προχωράμε».

Ο ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας Δημήτρη Ριζόπουλος είπε: «Είχαμε δύσκολη εβδομάδα παίζοντας σε 6 μέρες 3 παιχνίδια και τα 2 μάλιστα εκτός έδρας. Παρόλα αυτά παίζαμε με μία ομάδα στην ίδια βαθμολογική θέση. Θέλαμε τη νίκη, δεν ξεκινήσαμε καλά και ήμασταν νευρικοί. Καταθέσαμε πάθος και ψυχή και με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου μας γυρίσαμε το παιχνίδι. Δυστυχώς στο πέμπτο σετ κάναμε πάλι κάποια λάθη που έφεραν την ήττα. Ο πόντος που πήραμε είναι σημαντικός. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας με το κύπελλο ενδιάμεσα. Θα ξεκουραστούμε για τη δύσκολη συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ