1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2023 23:12

Κνάπεκ: «Νίκη χρυσάφι για την παραμονή»

Ο βοηθός προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Γιώργος Κνάπεκ τόνισε για το μεγάλο διπλό κοντρα στον Άθλο:

«Σημαντική νίκη γιατί έχουμε τους ίδιους στόχους. Είχαμε καλό ξεκίνημα και στη συνέχεια ο Άθλος που έπαιζε και στην έδρα του μας πίεσε στο σερβίς, οπότε ήρθε το 2-2. Το τάι μπρέικ όποιος το θέλει περισσότερο κερδίζει. Τακτικά, το σέρβις ήταν στοχευμένο και μετά στο μπλοκ άμυνα κρίθηκε το ματς. Όταν έχεις στόχο να σωθείς κάθε νίκη είναι χρυσάφι. Κεφάλι κάτω και προχωράμε».

Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Κώστας Προύσαλης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα ως αντίπαλος στην Ορεστιάδα. Είναι χαρά και τιμή μου να παίζω σε αυτό το γήπεδο. Μεγάλωσα με την μεγάλη Ορεστιάδα και είμαι διπλά χαρούμενος που νικήσαμε ένα ντέρμπι το οποίο ήταν στα χαρτιά και στο γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.

Δεν μας λείπει τίποτα, δουλεύουμε καλά και ο στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή. Ξέραμε ότι η Ορεστιάδα θα αντιδράσει. Αν είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό και πιο ξεκούραστοι, θεωρώ μπορούσαμε να νικήσουμε και 3-1. Το τάι μπρέικ είναι ρώσικη ρουλέτα και όποιος είναι πιο ήρεμος θα κερδίσει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ