1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2023 01:49

Τζουλιάνι: «Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα» Σένισιτς: «Δεν εχω παράπονα από τους παίκτες μου»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε για το μεγάλο διπλό στη Σύρο

«Είναι αλήθεια πως είχαμε δύο πρόσωπα στον σημερινό αγώνα. Οι διαφορές έγιναν στα τελειώματα των σετ που εμείς ήμασταν καλύτεροι. Με εξαίρεση το 1ο σετ, στα υπόλοιπα σετ δεν κάναμε καλό ξεκίνημα. Ευχαριστιέμαι πολύ όταν η ομάδα αντιδράει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και στο τέλος νικάμε. Συγχαρητήρια στον Φοίνικα για την προσπάθεια του. Ο προπονητής του Φοίνικα είναι καινούργιος και ακόμα δεν γνωρίζω την φιλοσοφία του αλλά γενικά δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο αντίπαλος, αλλά τι κάνει η δική μου η ομάδα. Στο Λιγκ Καπ θα παίξουμε δύο αγώνες με τον Φοίνικα. Είναι διαφορετικοί αγώνες, ξεκινάμε από το μηδέν. Θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό του Λιγκ Καπ».

O προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Αλεξάντερ Σένισιτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για ένα πολύ καλό παιχνίδι με θέαμα που προσφέραμε στο κοινό. Να συγχαρώ επίσης και τους παίκτες μου οι οποίοι προσπάθησαν και παίξαν πάρα πολύ καλά, με έναν παίκτη λιγότερο (σ.σ. Τζούριτς). Εγώ ζήτησα από τους παίκτες να δείξουν ομαδικότητα μέσα στο γήπεδο και ένα πνεύμα συνεργασίας, αλλά και να παίξουν πολύ έξυπνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Και τους συγχαίρω γιατί εκτέλεσαν τις εντολές που τους ζήτησα.

Ο Τζούριτς είναι σε διαδικασία αποθεραπείας και δεν θέλαμε να τον πιέσουμε, αλλά σε λίγες μέρες θα είναι πάλι κοντά μας και θα είναι εντός ομάδας. Αναφορικά με τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για το League Cup Νίκος Σαμαράς, ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε την απόδοσή μας, ειδικά με τον Ολυμπιακό, και με ομαδικό πνεύμα και συνεργασία να είμαστε ανταγωνιστικοί και ίσως να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε».

Ο Βέλγος ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Κέβιν Κλίνκενμπεργκ είπε: «Το σημαντικό της αναμέτρησης ήταν το σερβίς τους σε κρίσιμες φάσεις αλλά και το μπλοκ τους. Εμείς παίξαμε ένα καλό παιχνίδι που αποτελεί καλή παρακαταθήκη για το μέλλον. Σχετικά με τα παιχνίδια για το League Cup Νίκος Σαμαράς, ο στόχος είναι να νικήσουμε. Είναι σύντομο το διάλειμμα τώρα, αλλά θα ξεκουραστούμε και την Τρίτη θα δώσουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι με στόχο τη νίκη».

Ο διεθνής ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Ηταν όντως ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Από τα καλύτερα της σεζόν. Είναι σημαντικό που νικήσαμε. Ο Φοίνικας έχει πολύ καλή ομάδα και είναι διεκδικητής σε όλες τις διοργανώσεις. Ηταν λογικό να κάνουμε κάποια κοιλιά μετά το 1ο σετ λόγω κούρασης και πολλών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ερχονται άλλα δύο ματς με τον Φοίνικα για το Λιγκ Καπ. Είναι σημαντικά ματς και για τις δύο ομάδες. Μακάρι να γεμίσει πάλι το γήπεδο και να έρθουν στο γήπεδο μικρά παιδιά και οικογένειες».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ