1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2023 22:54

Χριστοφιδέλης: «Στόχος μας η αποφυγή των πλέι άουτ»

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για το μεγάλο διπλό στην Κρήτη:

«Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα είμασταν αυτοί που έπρεπε. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, ακολουθήσαμε το πλάνο μας και δίκαια ήρθε η νίκη. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, είναι μία πολύ σημαντική νίκη.απέναντι σε μία ομάδα που ξέραμε ότι βρίσκεται "με την πλάτη στον τοίχο". Εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ.

Έχω ξαναπεί ότι στόχος μας είναι να προοδεύουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτό είδα σήμερα. Κοιτάμε τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και είμαστε αισιόδοξοι.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Κηφισιά διεκδικεί μία θέση στην τετραδα είπε: "Όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούμε να προβλέψουμε.Αυτό που θέλουμε και αυτό που στοχεύουμε είναι να είμαστε όσο μπορούμε πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμας και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο απέναντι σε ομάδες που είναι πάνω από εμάς.

Στόχος μας είναι η αποφυγή των play out έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε με περισσότερη ηρεμια στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Ο Κόρει Τσέιβερς του Α.Ο.Π. Κηφισιάς δήλωσε: «Σήμερα παίξαμε με μεγάλη συγκέντρωση και πήραμε δίκαια τη νίκη. Υπηρετήσαμε το αγωνιστικό μας πλάνο και πήραμε ένα πολύτιμο "τρίποντο".Μπορεί να μη τελειώσαμε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος όπως θέλαμε,΅όμως έχουμε κάνει μία καλή αρχή στο δεύτερο. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ