1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2022 01:34

Δημήτρης Καζάζης: Γλυκόπικρη γεύση, φάνηκε η έλλειψη ρυθμού

Ο προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ:

"Το παιχνίδι μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Νομίζω ότι έχουμε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με βασικούς αθλητές μας. Σήμερα παρουσιαστήκαμε ολόκληρη η ομάδα, αλλά νομίζω ότι μετά από ένα σημείο φάνηκε η απουσία προπονήσεων και η έλλειψη ρυθμού που υπάρχει και στον πασαδόρο και στον Τζούριτς, οι οποίοι είναι εκτός εδώ και 15 μέρες και σήμερα αγωνιστήκαν και μπράβο τους, γιατί ήταν πολύ δύσκολο να βγάλουν ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι που πήγε 3-2. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλές λύσεις, έχει και την απουσία του βασικού του λίμπερο που είναι σημαντική, αλλά είδαμε τις λύσεις μετά από ένα σημείο, αυτό φυσικά οφείλεται στο ότι εμείς χάσαμε τον ρυθμό μας. Χάσαμε κυρίως τον πασαδόρο, ο οποίος είχε πολύ καλό ρυθμό, είχε την ομάδα σωστά μέσα στο παιχνίδι και μετά αποσυντονιστήκαμε και ήρθε το αποτέλεσμα που ήρθε".

Ο Γερμανός ακραίος του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Κρίστιαν Φρομ δήλωσε: "Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να χαμογελάσω, είμαι χαρούμενος για την αντίδραση μετά το πρώτο σετ, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες μας, οπότε επιστρέψαμε στο δεύτερο και τρίτο σετ. Μετά από αυτό είμαι απογοητευμένος από την αντίδρασή μας, περνάγαν την μπάλα στην πλευρά μας και εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε πόντο. Τους αφήσαμε να επιστρέψουν στο παιχνίδι και χρησιμοποίησαν το δικό μας δώρο, οπότε τώρα απλά είμαι απογοητευμένος. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο ελεύθερα και σέρβιρε καλύτερα, αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν σέρβιραν τόσο καλά και στο 4ο σετ δεν παίξαμε έξυπνα και δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας παρότι είχαμε την μπάλα στην πλευρά μας. Είχαν υπομονή και στο τέλος ανέκτησαν τον ρυθμό τους επειδή χάσαμε εμείς τον δικό μας".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ