1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2022 01:31

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: Μόνο θετικά αυτή η νίκη, αγκομαχάμε με 7-8 παίκτες στη προπόνηση

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά τη νίκη με 3-2 σετ επί του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ:

 

«Μόνο θετικά αφήνει αυτό το ματς. Δυο σπουδαίες ομάδες έπαιξαν καταπληκτικά. Πολλή δύναμη στο παιχνίδι στο σερβίς και στο φιλέ. Τίποτα δεν χάλασε στον Παναθηναϊκό. Όταν τα στοιχεία της μιας ομάδας πίεζαν την άλλη είναι λογικό να παίρνουν το ρυθμό. Όλα είναι τακτικές που πολλες φορές αλλάζει στο ματς. Εμείς σήμερα αλλάξαμε τακτική επιθετικά. Βλέπουμε τι λειτουργεί καλύτερα και το κάνουμε. Μπράβο στον Γκρουμούσα και στον Κωστόπουλο, μας βοηθάνε πολύ. Έχουμε κουραστεί λίγο γιατί εχουμε φτάσει στα μέσα Νοεμβρίου και αγκομαχάμε στην προπόνηση με 7-8 παικτες. Ελπίζουμε να λύσουμε τα προβλήματά μας».

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Ήταν ένα ματς με αρκετά διαφορετικά πρόσωπα. Ξεκινησαμε καλά εμείς, στη συνέχεια ανέβασε η Σύρος την απόδοση της και χάσαμε τη συγκέντρωης μας και με την πίεση του σέρβις και το μπλοκ να νικήσουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, έχουμε συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη

Από την αρχή δεν έχουμε βρεθεί όλη η ομάδα στο γήπεδο όπως θα θέλαμε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στον Γκρουμουσά και τον Κωστόπουλο για την προσπάθεια τους. Για αυτό είναι οι ομάδες και έχουν τα ρόστερ γεμάτα για να βοηθάνε όλοι. Ελπίζω να επανέλθουν και από τους τραυματισμους και να καταφερουθμε να δειξουμε αυτό που θελουμε σαν ομαδα και σαν ονομα. Έχουμε πολύ δρόμο ακομα, ειμαστε μια ομάδα μεσα σε όλες τις διοργανώσεις και στο τελος που κρίνονται όλα να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ