1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2022 15:18

Χάις Γιόρνα: «Ενθουσιασμένος με την ομάδα και το γήπεδο»

Τον ενθουσιασμό του για την συμμετοχή του στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ αλλά και το κλειστό γήπεδο του δικεφάλου, εξέφρασε ο Χάις Γιόρνα . Ο 33 χρόνος (1μ97) Ολλανδός διεθνής ακραίος με την τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, σχολίασε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του δικεφάλου:

«Περίμενα πολύ καιρό για να έρθω στη Θεσσαλονίκη και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκίνησα δουλειά με τη νέα μου ομάδα. Ήρθα σε ένα υπέροχο γήπεδο και σε έναν υπέροχο σύλλογο.

Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία στο πρόσφατο φιλικό (με Πήγασο Πολίχνης) που δώσαμε . Ξέρω ότι δουλεύουν σκληρά όλοι οι συμπαίκτες μου καθώς τους παρακολουθούσα όλο αυτό το διάστημα μέσω των social media.

Εγώ είχα υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά τώρα είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ.Όταν έρχεσαι σε αυτό το γήπεδο θέλεις να ξεκινήσεις αμέσως να παίζεις γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ