1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2022 14:29

Γιόσκο Μιλενκόσκι: «Έχουμε καλό κλίμα και δουλεύουμε σωστά»

Την ικανοποίηση του για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα φιλικά με τον Πήγασο Πολίχνης εξέφρασε ο νέος τεχνικός του δκεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόνσκι. Ο νέος τεχνικός του περυσινού κυπελλούχου υποστήριξε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Μπορώ να πω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι εδώ και παρότι είχαμε μόνο δύο προπονήσεις πλήρεις, παρουσιάσαμε μεγάλη επιθυμία να παίξουμε και να κερδίσουμε, καλό κλίμα και ομαδικό πνεύμα. Ο βασικός στόχος των δύο αυτών φιλικών ήταν να πάρουν ευκαιρία όλοι οι παίκτες του ρόστερ και να δείξουν τις ικανότητες τους.

Με λίγα λόγια, να δείξουν ένα δείγμα του τι θα πρέπει να περιμένουμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Με λίγα λόγια, είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που είδαμε. Συνεχίζουμε την δουλειά, ώστε να δυναμώσουμε περισσότερο».

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρίτο φιλικό κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας την Παρασκευή (23/9). Η αναμέτρηση με τον επίσης νεοφώτιστο και ενισχυμένο μεταγραφικά στη Volley League, θα γίνει στο Παλατάκι στις 19.00, και ο προπονητής του δικεφάλου Γιόσκο Μιλενκόσκι, σκοπεύει να δώσει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Ολλάνδό Χάις Γιόρνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ